Ajanlanatok a Death es Amon Amarth death metal bandakhoz hasonlokat?
Persze a Death-hez nem nagyon lehet mast hasonlitani.
Nem ugyanaz a kategoria, de eddig az Ouroboros-t talaltam olyannak, ami meguti az altalam felallitott mercet. Igaz az egy technical death metal banda, s azok tobbsege nekem zeneileg sokszor eroltetett, de ok jok.
http://www.youtube.com/watch?v=d8F3t-F_grc
Van benne szintetizátor is de lényegében hasonló mint a Death,nekem mind 2 zenekar nagyon tetszik.Technikásak,kemények,bár a Bodomnál inkább a melódiákra fektetik a hangsúlyt.
Deggial:
Koszi a tippet, elkezdtem veluk ismerkedni.
Az elso par perc utan affele progressziv grindcore-nak mondanam. (persze ez csak a sajat meghatarozasom) Erdekes elemek vannak benne, be fogok szerezni toluk egy-ket albumot, de nem teljesen ez az amit keresek. Ha van meg javaslatod, szivesen varom. Koszi meg egyszer.
3:
COB-ot ismerem, bejon. Oket hova sorolja amugy a metal kozosseg? Mert blackes elemei vannak, de megis egyedi muzsikat csinalnak.
De ezek a pózerek százszor jobban zenélnek mint a te ratyi mainstream zenekarjaid.
Egyébként Melodic Death Metalt játszanak.
Koszi a tippeket!
Es nem osszeveszni, gyerekek!
Ez nem a vallaskritika rovat. :D :D
9:
Akkor remelem neked is ez volt az utolso ilyen kommented, amivel ujra felforralod a srac ereiben a vert.
(Eppenseggel kezdhetsz "DE"-vel mondatot, senki nem harapja le a fejed erte, csak nem tul szep. Viszont elofordul szepirodalmi muvekben is. Szemely szerint kisebb vetsegnek tartom, mint a bp-i nyelvtani betegseget, amikor a szemelynevek ele hatarozott nevelot biggyesztenek, vagy ugy kezdik a mondatot, hogy "Am". Viszont ez nem a nyelvtanora helye. Azt tanuljatok meg a suliban. Mar csak az hianyzik, hogy elkezdje valaki az ekezeteim hianyat a magyar nyelvi hianyossagaimmal magyarazni. :) )
Inkabb segitsetek a kerdesben! Hiszen legalabb megismertethetitek massal a sajat kedvenceiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!