Mit gondoltok Lady Gaga új kilpjéről (Bad Romance)? Link a megjegyzésben.
Hogy mi a véleményem?Én még a Modern Talking és Madonna zenéjén táncolgattam,így a mai zenék többsége vagy nem jön be(nem az én világom) vagy ismerősnek tűnnek,mert feldolgozott régi slágerek..
Lady Gaga zenéjét sem ismerem,de megnéztem a linket amit ide raktál.Nekem tetszik nagyon(legalábbis ez a dal).
Tudja mi kell a sikerhez az tuti...
37/N
Fantasztikus!
Mást nem tudok mondani :D
Vagy mégis: szerintem eddigi legjobb klipje!
amikor elsőnek meghallottam azt monttam h de szar..
de utánna megg egyre jobb let és nagyon jóó..
de majdnem mindeggyik zenével így vok...
Nekem a dal annyira nem tetszik, nem jönnek be ezek a popdalocskák, én inkább industrial, vagy metal zenét hallgatok, szóval korántsem ez a kategória, ami a kedvencem. Sőt, utálom.
DE, Lady Gaga ezzel a klipjével megmutatta, hogy tud valamit. Szerintem zseniális az összes díszlet, ruha, cipő. Hihetetlen jó. Azok a fehér latex ruhák, az az arany csillogós magassarkú cipő... Az a fehér bunda... Zseniális az összes... Nagyon tetszik...
semmi de semmi értelme.hülyeség,és idegesítő.
Lady Gaga nem rossz énekesnő a Paparazzi c.számot pl.szerettem tőle,de ez egy nagy 0!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!