Pop-Rock stílushoz milyen elektroaksztikus gitárt javasolnátok?
Régóta gitározok klasszikus gitáron, szeretnék olyan gitárt venni, ami vezetékkel kihangosítható, de az elektromos gitárok nem tetszenek.
Elektroakusztikusban gondolkodom, de nem tudom hogy a zenei stílusomhoz milyet lenne érdemes vásárolni (körülöttem mindenkinek sima elektromosa van, és más stílusban játszanak...)
Olyan 50-80.000,- Ft-os kategória amit be tudok vállalni, max egy nagyon picivel többet. Jó lenne, ha erősítő nélkül is normálisan szólna, mert nagyon sokat gitározom itthon. Nem tudom egyébként, de minden gitárban van fekete? Mert sajna csak azt a színt tudom elképzelni magamnak... :P
Kérlek ha tudtok linkeljetek és írjátok le a tapasztalataitokat. Hol lenne érdemes vásárolni, ahol nagyobb a választék és ki is tudom erősítőn is próbálni?
Nagyon köszönöm!
Kedves Matt T!
Tényleg nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, már csak 1 kérdésem van. Nézegettem az Ernie Ball húrokat,jó sok fajtája van, pontosan melyiket ajánlanád a pop-rockos hangzáshoz? Ezt az összefoglalót találtam ( [link] ), talán a Classic Pure Nickel Rock N ROLL szériát kellene kipróbálnom, nem?
Nincs benne tapasztalatom, de a 12-es húrokat valószínűleg nehezebb lefogni. Igazából most egy nylonhúros klasszikusom van, lehet nem kellene kapásból 12-t rárakni. :P Melyiket ajánlanád szoktatásnak? Ami még viszonylag jól is szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!