Miért van az hogy ha egy lány valami fiús zenét hallgat pl electrot akkor az tök menő meg vagány, viszont ha egy fiú hallgat pl rihannát akkor az már képségtelenül b*zi?
Az electro még hagyján, azt bármilyen csaj meg hallgat (már aki nem alter meg rocker alkat).
A chip music, na az a kemény, ha lány hallgatja! :D
Jáj ne csináld ezt te is. :D Olyan zenei stílus, hogy coronita, nincs. :D Ahogy play, e-klub, bank dance hall vagy dokk sincs, mint zenei stílus, ezek szórakozóhelyek nevei, ahol mondjuk játszanak technót meg egyéb elektronikus dolgokat személyzettől meg közönségtől függően.
Amennyire én benne vagyok ezekben a stílusokban, a Coronitában előszeretettel játszanak úgynevezett minimal technót. Na ezt valamiért YouTube-on "odabaszós Coronitának" meg egyéb ilyesmiknek hívják valami számomra érthetetlen okból. :D
Egyénként ezt valószínűleg inkább fiúk mondják, mert ugye egy Rihanna érzelmesebb számokat énekel, mint amilyen érzelmes az átlagos szám abból a műfajból, amit szeretnek. És számukra érzelmesebb zenét hallgatni b*zis.
A lányokról ugyanők gondolják, hogy ez vagányság, mert ők vagánynak tartják, ha egy lány "ütősebb", agresszívebb hangzású zenét hallgat nem csak olyanokat, amiket ők gagyinak és/vagy érzelmesebbnek tartanak.
Én személyes tapasztalataim során inkább úgy vettem észre hogy Rihannát velem együtt szinte minden fiú haverom meg húzná szóval ő nem bu*zis
19/F
"ha egy fiú hallgat pl rihannát akkor az már képségtelenül b*zi"
Azért nem mindenki gondolja ezt, csak sokan.
Ez főleg azért van, mert a fiúk általában nem valami férfiasak, a mai világban nagyon kevés szerepe jut a valódi férfiasságnak. Nincsenek gyakori katasztrófák, amikor ki kéne menteni a családot, nem kell vadászni az élelemért, nincs élet-halál harc más férfiakkal, az autót autószerelőhöz visszük, stb. Szóval ma már nagyon nem egyértelmű, hogy ki férfias, és ki nem az. Apró jelekből próbáljuk ezt megítélni, mint pl. a zenei ízlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!