Van valami olyan oldal vagy akármi, ahonnan megtudhatnám, hogy melyek a legújabb német slágerek?
Figyelt kérdés
Szóval ha pl. egy híresebb német zenész kiadott egy új számot, albumot, vagy csak felkapott lett mostanában valamelyik zene vagy mindegy, tehát a lényeg, hogy német nyelvű zene, amit a németek épp nagyon szeretnek.2013. okt. 15. 16:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem nézegesd a bravo.de-t vagy a bild.de -> Unterhaltung -> Musik menüt, ott is vannak toplisták meg ilyesmi. De szerintem a legtöbbre a facebook-kal mész, vannak a neten összesített facebook statisztikák ahol láthatod melyik német zenészeknek van a legnagyobb rajongótáboruk. A Rammstein és a Tokio Hotel már sok éve legyőzhetetlenek, de most nagy divat a rap, úgyhogy Bushido és Kay-One most nagyon menő. Na meg a tehetségkutatós énekesek, pl Ricardo Bielecki, nézz utána a tehetségkutatóknak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!! De ez amúgy mind ilyen fiatalok nagy kedvence, engem az is érdekelne, hogy a kicsit idősebbek mit szeretnek, mint pl. itt a Neoton, Fenyő Miklós stb. ilyenek németül? Nem baj az ha régi az együttes/énekes csak mondjuk van valami új száma? Mert olyat nem nagyon ír a bravo meg az ehhez hasonlók.
De amúgy nagyon köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz! :)
2013. okt. 15. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!