Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lenne egy nagyon fontos...

Frank1997ize kérdése:

Lenne egy nagyon fontos kérdésem a Nexus-sal kapcsolatban?!

Figyelt kérdés
ugye letöltöttem a nexust meg hozzá a content-et működik is csak nincsen bent hip hop se dubstep amik alapból bent vannak azokból már kicsit elegem van töltöttem hozzá fxp fájlokat de azok már nem működtek.Annyi lenne hogy lehet e leszedni hozzá még több content-et amiba van nxs.nap.fxp.és ntp.Aki tudja és használta már a nexust akkor ők tudják hogy mik ezek a fájlok.Na én ilyeneket keresek továbbra is mert láttam egy videót=Nexus 2 Xp Dubstep electro vol 1 ebbe már új hangok vannak egyszer már sikerült letöltenem csak kérte a jelszót.én jelszó nélkülit kersek.Tudnátok segíteni?

2013. okt. 14. 19:33
 1/3 A kérdező kommentje:
ja még valami töltöttem már le olyan mappát amiba csak nxs volt meg lyat is amiba csak fxp nekem olyan kell amibe mind a négy van de ez általában part00.rar part031.rar ilyeneket szoktam találni.meg valaki megmondaná hogy mi a nxs mert betettem a samples mappába egy psytrance.nxs fájlt és nem csinált semmit akkor lehet hogy az nem is hang vagy mi?
2013. okt. 14. 19:41
 2/3 anonim válasza:
ne haragudj nem a kérdésedre válaszolok, de el tudod linkelni a nexusod? nem találok sehol se normálisat.
2013. nov. 16. 23:38
 3/3 A kérdező kommentje:
***** azóta már megtanultam használni a nexus 2t

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. nov. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!