Melyiket választanátok? Játékra és zenehallgatásra kéne.
Sokkal jobban jársz egy Hi-Fi fejhallgatóval + ha kell mikrofon is, akkor veszel egy külső asztalit.
A Superlux nevű gyártótól pl már 10000 Ft alatt közel középkategóriás Hi-Fi hangzást kapsz, olyat, amitől egy életre kivered a fejedből, hogy valaha is újra Gamer fejhallgatót vásárolj magadnak.
Egyes típusok cserélhető kábeles kialakítást kaptak, így nem kell kukába dobnod a fejest, ha megtörne a kábel, hanem egyszerűen rádugod a másikat(a csomaghoz alapból 2 is jár), vagy bármelyik hangtechnikával is foglalkozó műszaki boltban veszel hozzá újat. Ráadásként 3 év garancia is jár hozzá, ami + biztosíték arra, hogy nem maximum 1 évig fog tartani, mint egy gagyi Genius.
Ajánlott cserélhető kábeles modellek:
Superlux HD668B (félig nyitott kialakítású) - [link]
Superlux HD669 (zárt kialakítású) - [link]
Zavartalan játékra a HD669 ajánlottabb, mert jobban kizárja a külső zajokat, ami játék esetében fontosabb, mint zenénél, mivel egy játék hangereje sokkal nagyobb dinamikatartományban mozog, mint mondjuuk egy zenéjé (pl egy közeli robbanást akár 10-20x hangosabbnak is hallhatsz, mint mondjuk a lépés hangját, így fontos, hogy a halkabb részek alatt se szűrődjön be a külvilág zaja)
Ha megfogadod a tanácsomat, akkor amellett, hogy pénzt is spórolsz, olcsóbban egy sokkal jobb minőségű fejhallgató birtokosává válsz, mintha egy a "Gamer" jelző és beépített mikrofon megléte miatt túlárazott terméket vásároltál volna.
+Ajánlok mellé egy olcsóbb asztali mikrofont is, ami odaver még a legdrágább headsetek mikrofonjainak is:
Trust Starz - [link]
Én rendeltem már tőlük egy Novation Launchpad midi kontrollert és semmi probléma nem volt, ingyen kiszállították, mivel 10000 Ft feletti termék, a fizetés pedig utánvétes módon zajlott le.
Szerintem megbízható hely, azért 4 csillagot mégsem hiába kapott az árukeresőn.
Én rendeltem tőlük, ma jött meg, semmi gáz nem volt :)
(Azt a fülest rendeltem amit az 1. írt)
És elégedett vagy a Superlux-al?
A HD669-et vásároltad?
Milyen a hangzása/hangminősége az általad korábban hallott/használt fejhallgatókhoz képest?
Milyen kiegészítők lapultak a dobozban a fejhallgatón kívül?
Tarthatnál egy kis beszámolót, ha már úgyis a szóban forgó termék egyik szerencsés birtokosa vagy.
Köszönjük!
A 669-et vásároltam, és ki is hozták 2 munkanapon belül. (Szombaton rendeltem, kedden jött)
Hangminőség kicsit rosszabb, mint a Sony MDR-XB600-am-é, viszont kb. kétszer olyan hangos, meg fele annyiba kerül. (7500 Ft vs 15000 Ft)
A dobozban volt maga a fejhallgató, 2 kábellel (1m, és 3m), egy jack 3,5 to 6,3 adapter, egy ilyen kis zsákocska a füles tárolására, meg egy kis clip a füles, és a kábel összeillesztésére. Mondjuk amúgy se jön szét, de azzal be lehet biztosítani.
Maga a doboza csúnyácska, dehát kit érdekel :D
Összegzés: Ilyen áron jobbat még nem próbáltam, hangos, egész jól is szól, meg a cserélhető kábel pozitívum.
Ja, meg játékban olyan hangokat hallok meg vele, amiket eddig nem. (Karakter el-el dobált megjegyzései, stb...)
A mikrofon meg nagyon jó, bár nem hallottam még a hangját, de az érzékenysége csodás. A szoba másik feléből is bőven hallani vele. A régi mikimhez mármár oda kellett hajolni, és még úgy is halk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!