Zongorázni szeretnék tanulni, egyedül is menne?
Figyelt kérdés
Nem állunk a legjobban anyagilag (zongoratanár kilőve), de beleszerettem a zongorák hangjába, folyton zongoraműveket hallgatok. Szüleim idióta álmodozónak tartanak. Egyik ismerősömnél van zongora, ha kell ott gyakorolhatnék. Hogyan kezdjek hozzá? Vagy ez hülyeség, és inkább csak hallgassam a dalokat?2009. nov. 8. 21:10
1/4 anonim válasza:
Legfeljebb pötyögni tudsz egyedül a zongorán.Kellene pl.a helyes kéztartást,kottát stb, ismerni,hogy valamit le tudj játszani.És nem elég hetente néhány óra gyakorlás.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :( remélem ha tehetem majd pár év múlva összejön :(
2009. nov. 8. 21:24
3/4 anonim válasza:
synthesia
lehet hozzá midi fájlokat letölteni
input device: input off a programban
4/4 anonim válasza:
KB piano!! Ez egy elég király kis szintetizátor progi gépre ha van számítógéped. Én is ezen kezdetem találtam egy tutorialt youtube-on onnan mssoltam ki a hangokat ott meg megpróbáltam eljátszani de magam is próbálgattam!
Most már van rendes szintetizátorom és elvileg lesz tanárom is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!