Blackmetalmate666 kérdése:
Ki milyen stílusú Metál zenét hallgat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 11:21
1/15 anonim válasza:
A nevedet olvasva részemről ki kell ábrándítsalak mert a black metált nem szeretem.
De amúgy sokfélét sok előadótól
Speed metált, groove metált, ős metált, heavy metált, és még az ettől fényévekre álló hip-hoppal vegyített rap metált is.
Előadók közül néhány a teljesség igénye nélkül:
Linkim Park, Limp Bitzkit, Kalapács, Pokolgép, Omen, Ossian, Iron Maiden, ACDC, Tankcsapda, Deep Purple, Metallica, Ozzy, Black Sabath, és még sokan mások :P
2/15 anonim válasza:
Blac metál: Watain, Dissection, Burzum, Carpathian Forest, Mayhem-csak a De Mysteriis Dom Sathanas albumot.
3/15 anonim válasza:
Én inkább rockot hallgatok, csak ritkábban metált. Inkább a dallamosabb fajtáit kedvelem, például heavy metal, power metal.
4/15 anonim válasza:
Melodic death metal a kedvenc,de hallgatok többfélét is pl.: power. Viszont a black metal tőlem is nagyon távol áll...Meg az ilyen goregrind meg ehhez hasonló "zenék".
6/15 anonim válasza:
Nem szeretem a metalt, mondjuk a Mötley Crüe király
7/15 anonim válasza:
folk,viking,pagan,black :) de főleg folk metal párti vagyok (Finntroll,Korpiklaani,Trollfest,Dalriada,Tyr)
8/15 anonim válasza:
Szimfónikus,gótikus,power,néha heavy
9/15 anonim válasza:
Industrial Unblack Metal,Black metál,Death metál, Heavy metál és mindent ami metál. \m/
10/15 anonim válasza:
Én leginkább folk - pagan - viking metált hallgatok, azon belül is Finntrollt, Ensiferumot, Trollfestet, Dalriadát, TYR-t, Skálmöldöt és Korpiklaanit.
De hallgatok thrash és speed metalt is, pl. D.R.I., Metallica.
A klasszikusok közül pedig Black Sabbath és Motörhead.
Ja, és nemzeti rockot is hallgatok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!