11 éves vagyok de szeretnék mwgtanulni akkusztikus gitáron játszani mit tegyek, hogyan kedjem el?
1. lépés
Vegyél egy gitárt.
Ma már 15-20 e forintért lehet kapni olyan gitárokat, amik kezdésnek tökéletes.
2. lépés
Iratkozz be tanárhoz.
El lehet bohóckodni otthon magadba, meg nézegetve videókat, de soha nem fogsz igazán jó technikát kialakítani így, mintha ott ülne veled egy tanár, aki megmutatja, hogyan fogj le rendesen egy akkordot stb.
3. lépés
Gyakorolj orvérzésig.
Ezt otthon tudod csinálni kottákra, és skálákra amit megbeszéltél a tanárnál.
Ha vonzódsz tényleg a gitárhoz, és van egy csöpp eszed, akkor ezt így csinálod majd, mert otthon csak pengetőzésig jutsz.
Akkor várj a következőre!
Autodidakta módon meg lehet tanulni jól gitározni.
De ha te nagyszerű gitáros akarsz lenni, akkor járj tanárhoz, és azt gyakorold, amit tőle tanultál, és ne azt amit a netről lestél le. Nem éri meg higgy nekem.
Szerintem nyugodtan tanulhatsz könyvből, meg netről. Én 18 vagyok. Nemrég múlt el 2 éve, hogy gitározom. Eleinte könyvből kezdtem: Muszty- Dobay könyv, félévre rá meguntam, elkezdtem netről tanulni, s bár a kottázást nem tudom, szerintem könnyen bemagolhatom ha majd kellenifog, már ott tartok, hogy Jimi Hendrix számait és szólókat kezdtem el tanulni.
Ajánlom neked: [link]
Én nem szerettem mert nem nagyoknak szól, de neked még tetszene szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!