Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit csináljak? Imádok énekelni...

Mit csináljak? Imádok énekelni, és énekelni is fogok

Figyelt kérdés
Gimis vagyok, de nem akarok átíratkozni művészeti suliba, de viszont nagyon szeretnék énekelni. Megmutatni a világnak, hogy mit tudok, nekem tényleg nem a pénz számít, hanem az éneklés. 2 dolog van, ami érdekel, de nagyon, a zene és az írás, reggel este ezen jár az agyam.. Énektanárhoz fogok járni, ő megtanít szabályosan énekelni és a megfelelő útra vezetni?
2009. nov. 8. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
és tehetséged is van vagy csak szereted?
2009. nov. 8. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
van, akik hallanak énekelni azt mondják, hogy nagyon szép hangom van, ugye főleg anyu hall énekelni, ő szokta mondogatni, hogy nagyon különleges a hangom. de ez családi örökség, egy rokonomnak (még régen) lemezük is jelent meg, a nagymamám pedig állítólag csodaszépen énekelt, sajnos ő kicsikoromban meghalt, de a szüleim szoktak róla mesélni, és akik ismerték azok is
2009. nov. 8. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Az énektanár jó út, viszont ne gondold, h ebből meg fogsz élni.
2009. nov. 15. 03:02
 4/6 A kérdező kommentje:
nem gondoltam ayt, hogz rüktön én leszek a leghíresebb... csak szeretném kitaposni az utam :)
2009. nov. 15. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak színjátszó körök vagy színkörök, ahova bárki jelentkezhet. Ott általában énekelnek.
2010. márc. 11. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Kaposvári vagy? Ott tudnék ajánlani egyet.
2010. márc. 11. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!