Directionerek! A srácok ma bejelentették egy videóban hogy november 23. -án 1D Day kerül megrendezésre. Nem tudok angolul, ezért nem értettem a videót sem. Valaki megmondaná hogy mi is ez pontosan? Megköszönném!
Bár nem vagyok Directioner, a honlap szerint az 1D nap "egy izgalmas lehetőség mindenki számára, hogy részt vegyenek egy egyedülálló globális eseményen, amely egy exkluzív betekintést jelent a One Direction életébe - és a körülöttük élőkébe. Az 1D nap egy hét órás folyamatból áll amelyet élőben forgatnak. Szerepelnek pl. híres vendégek is." Az elkövetkező 7 hétben lehetőséget kapsz, hogy részt vehess a napon. "Show ideas, to creating your own videos." Ihletet kell adni. (Kezdhetnéd egy új One Direction találmánnyal.)
Ezt tudtam összerakni. Remélem, segítettem.
November 23-án 7 órán át livestreamelnek a fiúk egy TV stúdióból, meghívnak hírességeket is és tulajdonképpen azt csinálják,amiket a fanok ajánlanak. (nem csak programajánlót lehet beküldeni mondjuk Twitteren,hanem ha fan videót csinálsz,lehet,hogy bevágják) :)
Csak azt nem értem,hogy több millió nézőt hogy fog elbírni a livestream...
Ja és további infokat folyamatosan közölni fognak.
Esetleg Facebookon a 1D-fan oldalak segítenek majd lefordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!