Eminem zenéi szerintetek bénák? Mit gondoltok róla? Vagy a szövegük?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 23:17
1/3 anonim válasza:
Dehogy bénák:80 millió albumot adott el, díjak garmadáját nyerte meg, többek között 9 Grammyt, 9 EMA-t és még egy Oscart is. A The Marshal Mathers LP a világ leggyorsabban fogyó hip-hop albumaként döntött rekordot.
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok egy Eminem rajongó, de van el kell ismerni hogy tehetséges a szakmájában, ami főleg a szövegeinek köszönheti!
egy régi albumát az Encore-t nagyon szeretem :)
18/f
3/3 anonim válasza:
Hogy a b*csába lenne már béna. Ő a legnagyobb és legjobb rapper az én szememben egy példakép, és legkedvesebb sztár marad örökre ....... az összes albumát szeretem és a szövegei nagyon odab*sznak xDDD imádom:Superman,A** Like that,Lose Yourself,3.A.M,Role Model,The Real Slim Shady,Whithout Me,We Made you,Beautiful,Cleanin' out my closet,My Name is.....stb....jah és a D12 is k*rvajó xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!