Egy Zene szoveget tudom es nem tudom a cimet segitene valaki?
Figyelt kérdés
A szam ugy szol hogy : so so so wake up i love my mother wake up majd..... wake up i love my sister wake up ... es ha valkik megmondana h ki enekli az nagyon nagy segitseg lenne, jah es a szamot a csillag szuletik adasban lattam a face team kosaras bandanak a kozepen van ez a szam! segitsetek pls !2009. nov. 7. 17:47
1/8 anonim válasza:
Küldj egy linket és mond h.a videóban hol kezdődik az a rész
2/8 A kérdező kommentje:
es 1 perc 28 masodperckor kezodik es 1 perc 58 ig tart!
2009. nov. 8. 09:17
3/8 anonim válasza:
HUH valami raszta zene lehet foggalmom sincs de keress a wake up ra a zeneszövegeknél
4/8 anonim válasza:
Hali! Szerintem nem Te vagy az egyedüli, aki keresi ezt a számot!
Egy kis kutakodás és persze kis szerencse is kellett, de megvan!!
Íme: Martin Jondo - Jah Gringo
5/8 anonim válasza:
ezek a sötétek nem küldtek letöltéslinket,ezért én küldök!van egy hosszabb és egy rövidebb verziója a számnak!ez a hosszabb:
link a hosszabbhoz: *****
link a rövidebbhez: http://www.youtube.com/watch?v=JHPNCWS53GY
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/8 anonim válasza:
ja nem bocs,a link a rövidebbhez ittvan:az előző nemvolt jó!
link a rövidebb 1-hez(kiderült,hogy 2 rövidebb van) *****
link a rövidebb 2-höz: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
7/8 anonim válasza:
de inkább hallgass heavy metalt!!!!!!!!!!!!!
8/8 anonim válasza:
nemigaz én mindenkinek órákig keresem a hülye zenéit és még egy köszönömöt sem löksz!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!