Ettől még nem vagy sátánista. az a sátánista, aki nem mer bemenni egy templomba, pentagramot rajzol és hord magán mindenhol stb. ez a te stílusod. de nem vagy sátánista
2013. szept. 27. 15:01
2/11 Tarnolf válasza:
Azért gondolják, mert az emberek általában kinézet alapján ítélnek meg másokat. Ez viszont elég szomorú. Viszont eléggé furcsák ezek a dalok, de attól még nem feltétlenül sátánista az aki ilyet hallgat. Amúgy meg szard le ki mit gondol, élvezd az életet, ne törődj a negatív kritikával. :D
2013. szept. 27. 15:02
3/11 anonim válasza:
"az a sátánista, aki nem mer bemenni egy templomba, pentagramot rajzol és hord magán mindenhol stb."
Baromság...
2013. szept. 27. 15:03
4/11 A kérdező kommentje:
Hát...
Hittanra is jártam.. igaz 1 órát,mert elmondtam hogy mit gondolok az egész egyházról,meg istenről és egyéb mindenről azóta se járhatok...
Bár legalább előbb végzek :D
2013. szept. 27. 15:06
5/11 anonim válasza:
Jól is tetted. Nyugi, én is "sátánista" vagyok az osztálytársamban, mióta egyszer bent hallgattam az Acid Bath - Dr. Seuss is Dead című számát. A Black Sabbathra már ki sem térek.
2013. szept. 27. 15:57
6/11 anonim válasza:
Óh, én meg azért voltam sátánista, mert egy démonokról szóló könyvet olvastam tanulószobán...
2013. szept. 29. 00:19
7/11 anonim válasza:
Én azért voltam sátánista mert feketében jártam.
De egyébként keresztény voltam, szóval röhögtem az egészen.
Főleg amikor a folyosón nekiálltak kereszteket mutogatni rám.
2013. szept. 29. 02:02
8/11 anonim válasza:
Engem is néztek már annak,de ki nem sz.arja le? Sosem érdekelt,ki mit mond gondol rólam.Főleg olyan véleményére nem adok,aki nem is ismer.
2013. okt. 16. 16:16
9/11 anonim válasza:
Mert ha az amerikai filmekben ilyeneknek ábrázolják a sátánistákat, akkor sok behatárolt hajlamos azt hinni, hogy a magyar valóságban is ilyenek a sátánisták.
2013. okt. 17. 17:16
10/11 anonim válasza:
Engem is mondtak már sátánistának, ezekkel az adatokkal:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!