Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondolsz a Divízió 88-ról?

Mit gondolsz a Divízió 88-ról?

Figyelt kérdés
Tetszik a zenéjük? Mit hiányolsz belőle? Min kellene változtatni? Az igaz hogy az együttes tagjai börtönben vannak?
2009. nov. 6. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Ha már NS zenénél tartunk, sokkal de sokkal igényesebb az Archívum, Vendetta, Valhalla, Vérszerződés. De a D88 egy vicc...
2010. aug. 1. 14:09
 12/17 anonim válasza:
90%

Én a Divizió 88-at szoktam hallgatni, de csak akkor, ha fel vagyok b*szva agyban... Ilyenkor kitudom élni magam. :)

A zenéjük üzenete nem hamis az 5-ös, de a megvalósítás sztem az 5-ből 2-est érdemelne. :)

2010. nov. 6. 07:18
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
Zeneileg nulla, tartalmilag hányingerkeltő. Ezek vagy provokátorok, vagy hülyék. De mindkét esetben tehetségtelenek.
2011. jan. 30. 19:13
 14/17 anonim válasza:

Én azzal kezdem a mondani valómat, hogy nem vagyok jobb oldali! Sőt, szélső baloldalinak mondom magam, de tisztelem azokat akik az elveikhez hűek, és mást gondolnak mint én, de ugyan ezt el is várom. A d88 az a véleményem, hogy zeneileg nem vészes. Tehát hallgatható, élvezhető ellentétben pl az Oi-kor felvételeivel, amit max koncerteteken vettek fel trágya minőségben. A minősége mondjuk elmarad a legtöbb hasonló eszméket valló együttestől, viszont ők jobban megfogalmazzák a véleményüket. Nyílt, őszinte és durva szövegeik vannak. Kiválóan alkalmas arra, hogy valaki manipulálni tudjanak bizonyos szinten, mert nagyon ösztönző hatásúak. Egy háborúban ilyen zenével lehetne jobban ösztönözni a katonákat. Könnyen megjegyezhető, ritmikus, jó rímekkel van megáldva. Ezek a pozitív tulajdonságai. A negatív tulajdonságai pedig sokszor a téma összevisszasága. Adolf hitlerről szóló számában eléggé nevetségessé válik az együttes, mert az árván maradt nép a németek és ez valahogy kívül esik a magyaroktól. Illetve a punkokat is szídják hogy igénytelenek, holott számtalan skinhead ugyan ilyen igénytelen, ugyan úgy issza a kannás bort. Ráadásul hogy skinhead csak divatból van benne az egészben, a száját jártatja a hazáért de nem tesz érte semmit. Ezért jó pl az archívum internet náci című száma, ott legalább a negatívumokra is rendesen kitérnek. Ráadásul számtalan punk számot dolgoznak fel rosszabb minőségben és szarabb szöveggel. (pl az ostoba című szám)

Tehát a zene jó a maga módján, csak a mondani valóban van egy kis összevisszaság.

2012. nov. 14. 20:34
 15/17 anonim válasza:
68%
szerintem a divizio88 az egyik legjobb ns rocbanda egyik kedvenc elöadoim Sieg Heil!!
2017. jan. 7. 01:20
 16/17 Pongrácz Gergely válasza:
66%

Nem vagyok NS, de szerintem zseniálisak a dalszövegek. (Sőt őszinte leszek majdnem hogy libsi vagyok), viccből szoktuk hallgatni mert az elején azt hittük hogy ez csak valami vicc.

Az a tömény gyűlölet amiből táplálkoznak ezek a dalok, maradandóak még ha nem is értek vele egyet. De muszáj elismernem mert zeneileg sztem sokkal jobb bármelyik jobbos uszító zenekarnál, még akkor is ha a minősége fos. - nyilván nem engedhették meg maguknak hogy studióba menjenek már csak azért sem, mert ha elkapják őket akkor az cumika. -

2019. jan. 23. 20:03
 17/17 anonim válasza:
57%
Túl elvakult, ahogy a többi NS banda. Ez a bajom a nemzeti szoclializmus ezen változatával, hogy rohadtul vakok és ostobák. Minden hazai NS zenekar csőlátású, nincs kivétel. Főleg akik keresztény ideológiára építenek, na azokon nevetek nagyokat, mivel a kereszténység zsidók által kitalált vallás. Én is NS vagyok, de nem elvakult és nem keresztény.
2020. ápr. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!