Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondolsz a Divízió 88-ról?

Mit gondolsz a Divízió 88-ról?

Figyelt kérdés
Tetszik a zenéjük? Mit hiányolsz belőle? Min kellene változtatni? Az igaz hogy az együttes tagjai börtönben vannak?
2009. nov. 6. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Amikor felkúrja az agyam vmi retkes cigány, akkor meghallgatok pár számot, és lenyugszom. Annyira nem ismerem őket, de respekt nekik a munkásságukért és az elveikért.
2009. nov. 6. 19:39
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

A mondanivalójuk alapból nem rossz, de ha zeneileg egy nagy határ nulla. Persze ez a pénzhiány miatt is van.

Azért nem bírom, mert minden tizenéves p.cs állandóan ezzel jön, hogy "divizio így, divizo ugy", pedig az NS színtéren sokkal igényesebb, tartalmasabb zenék is vannak (Vérszerződés, Archívum, stb.), a divizio csak a legalja.

2009. nov. 6. 20:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Én szeretem a Divíziót úgy,hogy rendelkezek történelemtudással is. Nem egyet láttam aki még azt se tudja hogy mikor volt a II.vh,de nagy fasiszta. (azért az ilyeneket illik tudni) Vádló bitófák is tetszik.
2009. nov. 6. 20:31
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Jó még a magozott cseresznye meg a Vádló bitófák is .
2009. nov. 12. 09:12
 5/17 anonim ***** válasza:
2%
szerintem égő az égész úgy ahogy van
2010. jan. 14. 09:56
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy nem szokottt érdekelni de nem vágom miért kellett lepontozni? Azért mert azt mertem mondani hogy az Archívum jobb mint a divízió.....pff.....Jobb is, 100 milliószor
2010. jan. 14. 11:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Őket kéne leadni a tv-ben nem a győzikét és társait
2010. ápr. 5. 20:02
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
hát ezzel a zsidómédiával mikor adnak le ilyet:soha! és üzenem annak a d88 utálónak,hogy gondolkodjon el,miért ilyenek a számaik!
2010. júl. 24. 11:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem hiányolok,csak nagyon sajnálom,hogy soha nem koncerteztek,és egyik botfülű kiadó sem adta ki a számait!
2010. júl. 24. 11:06
 10/17 anonim ***** válasza:
7%
Rettenet. Borzalom. Hallgasd meg az SS harcos dala "remekművet". Zeneileg, szövegileg is szánalmas.
2010. aug. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!