Mennyi időbe telik mire megtanulok gitározni?
Figyelt kérdés
Ma rendeltem egy gitárt, ezelőtt még életemben nem fogtam hangszert a kezemben, és a szolfézshoz sem értek egyáltalán. Ha minden nap 1-2 órát gyakorlok az alapoktól kezdve, akkor mennyi időbe fog telni, mire mondjuk el tudom játszani Avicii-től a Wake me up gitárszólóját? Persze tudom, hogy ne számítsak arra, hogy kezembe veszem, és egyből tudom, de kb hány év? Vagy esetleg hónap? Tapasztaltakat kérdeznék, köszönöm az értelmes válaszokat!2013. szept. 25. 13:50
1/3 anonim válasza:
Kb. fél év. ... nekem annyi idő volt:)
2/3 anonim válasza:
Egy konkrét dallamot bárki megtanul akár 1-2 hét alatt is. Csak hát annak nincs sok értelme. Ugyanolyan gyorsan el is felejted. Gitározni megtanulni, ami azt jelenti, hogy bármit el tudsz játszani, ami eszedbe jut,az nagyon sok év.
3/3 anonim válasza:
A kérdés azért megválaszolhatatlan, mert egy szólót (vagy egy komplett számot) nagyon sokféleképpen el lehet játszani.
Nyilván eljátszhatod a szólót 1 hónap után is, csak szar lesz.
Aztán eljátszhatod 2 év után is, ami már hallgatható lesz, de még mindig nem sok köze lesz az eredetihez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!