Melyik számot javasolnád 1 kezdö bandának? (pop/rock)
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 16:30
2/8 Thurston válasza:
3/8 anonim válasza:
4/8 Thurston válasza:
Ezt most azért linkelted, merthogy milyen bonyolult már? Ha ez a helyzet, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ez a srác a gyorsaságán kívül mást nem nagyon tud felmutatni, gyors dobosból pedig sok van... Szóval szvsz elég unalmas téma, pedig aztán én sem vagyok egy nagy dobos.
5/8 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék, hogy eljátszod-e
6/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem azért linkeltem, hogy milyen technikás, de azért össze lehet hasonlítani más dobosokkal a műfajon belül, hogy mennyivel pontosabb
7/8 anonim válasza:
Kezdő bandának egy egyszerűbb Guns'n Roses szám megfelelő, ha van jó gitárosotok. Sweet child o'mine, Knockin on heavens door, Dont cry stb... Vagy ha már pop is, akkor RHCP-től az Under the bridge. Mi ezekkel kezdtük 10 éve.. :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. nov. 9. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!