Hogy érvényesüljek a zenei világban?!
Kicsi korom óta énekelek.Mióta élek mindig szerepeltem valahol valamivel..De sehogysem sikerül semmi.A hangom nem tartom rossznak de még van hova fejlődni.
Énektanárhoz nem jártam mert szerintem ha valaki tehetséges akkor az belülről jöjjön mert úgy igaz.
Itt egy dalom:
Az eleje kb 30 mp az nagyon elcsúszott hangfekvésben
Azt elcsesztem én is hallom hogy furcsa
Na, addig hallgattam, amíg -szerintem- rá nem jöttem.
ez a dal egy lágy, dallamosságot kíván meg. a te szádból pedig kierőszakolásnak tűnik. hallom,hogy szépen hajlítasz és igen, van hangod. de a lágy dallamosság nincs sehol. ha csak az első hangot, az Ó-t mondom, ott azonnal észrevehető. mintha most közölte volna a főnököd,hogy 2 kamionnyi szenet neked kell lepakolnod kis lapáttal,és a fáradt, morcos beletörődött ÓÓH-t hallanám.
Szerintem legtöbbször az a baj, hogy ha van is hangja az énekesnek, nem érti vagy nem tudja értelmezni a dalt és a mögötte levő érzelmeket. Ahhoz, hogy jól el tudj énekelni egy dalt, ÉRTENED kell, miről szól.
Miért ilyen Alicia Keys-féle agyonhajlítgatós dallal próbálkozol?
Valami magyar esetleg nincs a repertoárodban?
Ja, igen.. a lényeg lényege.
Nagyon nehéz. Én nekem még ismerettségem is van hozzá,amit a tehetségem révén szereztem, még se megy annyira.
Ha igazán akarod és sose adod fel, 20 év múlva is boldog leszel,hogy teljesül az álmod. az alatt egyetemet is elvégezhetsz, még egy szép szakmát is tanulhatsz... nekem is idő kellett,hogy belássam hiába a zene az életem, van még sok érdekes és izgalmas dolog rajta kívül.
(mint a szerelem. a szívedet elvették, de a szemedet nem... :D)
Zenész családban nőttem fel
Van egy ismert rokonom aki énekes és nekem is ez minden álmom
Igenis értem ezt a dalt és nagyon mélyről jött mert nem rég pont azon estem át amiről a dal szól..Többször elsírtam magam míg felénekeltem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!