Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok Miley Cyrus...

Mit szóltok Miley Cyrus legújabb - Wrecking Ball című számához és klippjéhez?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 14:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem azért nézték meg annyian, mert jó, hanem mára Miley nevetség és megvetés tárgya lett főleg az internet, és nem arra kíváncsiak az emberek,h milyen az új szerzeménye, hanem arra,h hogyan égeti magát ismét porig. Ha megnézed legutóbbi klipjeit (pl. ezt vagy we can't stop-ot) és a VMA szereplését, akkor egyáltalán nem úgy tűnik,h felnőtt nő, sokkal inkáb egy feltűnési viszketegségben szenvedő kislány.
2013. szept. 18. 11:16
 12/28 anonim ***** válasza:
*főleg az internetes társadalom körében
2013. szept. 18. 11:16
 13/28 TRéka1999 ***** válasza:
67%
lehet hogy nem sok mindenkinek tetszik miley ujabb klippjei(nekem tetszenek pl...)de azert azt vegkepp nem mondanam hogy a zenei meg a filmjei szarok...amugy is szetintem miley klippjei meg mindig erdekesebbek meg jobbak mint selena gomezne vagy demi lovatoe...mondjuk nekem alapbol nem jon be selena vonnyogos hangja...
2013. szept. 18. 13:44
 14/28 TRéka1999 ***** válasza:
vinnyogos*
2013. szept. 18. 13:50
 15/28 anonim ***** válasza:
25%

Miley új klipjét azért szekálják ennyien, mert Miley nő.

Robin Thicke Blurred Lines című számában alapvetően a nemi erőszak pártolásáról van szó, a videoklipben pedig nem egy, de minimum 3 meztelen nő van - érdekes módon ez a szám/videó nem robbant botrányként a neten (csak feminista körökben), pedig szexista, tárgyiasítja a nőket és állatként kezeli őket.

Szerintem igen nevetséges, hogy ha egy meztelen nő nem a férfi szem szórakoztatására és gyönyörködtetésére van egy videóklipben, akkor az már r-bancos és szánalmas.

A szám jó, a klip pedig nagyon jól illik a számhoz. Ahelyett, hogy mindenki r-bancozza, érdemes lenne odafigyelni a klip szimbolikus jelentésére. Mint tudjuk a szám arról szól, hogyan rombolta le és tette tönkre Mileyt egy szerelem. A meztelenkedés pedig tökéletesen passzol ahhoz a kiszolgáltatottság-érzéshez, amiről a szám is szól, ugyanakkor a kalapács nyalogatása, amit sokan ízléstelennek tartanak utal is arra, hogy a csaj valamilyen szinten szereti és élvezi a fájdalmat, amit a kapcsolat neki okozott.

Az égvilágon semmi gond nincs azzal, hogy Miley levetkőzött. Lady gaga, Britney, Madonna, Katy Perry csak néhány azok közül, akik hasonlóan tettek egy-egy videójukban, nem beszélve arról a több tucatnyi nőről, akik azért mutatkoztak meztelenül egy klipben, hogy férfiakat ugráljanak körül.

Cyrus már nem kisgyerek, és valószínűleg az embereket azért teszi ennyire frusztrálttá a klip, mert megszokták Hannah Montana szerepében. De már nem gyerek, felnőtt nő és gyakorlatilag azt csinál, amit akar. Nyilvánvalóan nem kellett volna levetkőznie ahhoz, hogy a szám mondandóját nyomatékosítsa, más forgatókönyvet is lehetett volna használni, ő mégis ezt akarta. Nem köteles úgy viselkedni, hogy azt mások elfogadhatónak tartsák.

Ha valakit az nem háborít fel, hogy a meztelen nő látványa csak akkor élvezetes, ha erotikus formában van tálalva, és csakis a férfi figyelemért és kiszolgáltatottságért, akkor azt igen jól bedarálta a szexista társadalom.

2013. szept. 19. 13:45
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem lenne annyira gáz, ha Miley szép nő lenne. De borzalmasan csúnya arca van szerintem.. Mindenhogy. És ez nem túl jó, mert ahogy néztem a klipet, valahogy meg sem próbáltam értelmezni, és nem is tudtam volna, ugyanis annyira visszataszítóan néz ki az egész nő, annyira tenyérbemászó arca van, hogy az hihetetlen... Ha mondjuk Katy Perry énekelné, imádnám, mert ő gyönyörű. De Miley egyszerűen ocsmány. Sminkkel és anélkül is.
2013. szept. 19. 15:13
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Blurred Lines klipben nem undorítóan viselkednek a nők, ezzel szemben az említett kislány eléggé... Meg a Blurred Lines-on -főleg a klipjén- látszik,h egyáltalán nem komoly dologról van szó, hiába a nőket degradáló a szövege. És ezt az is alátámasztja,h Robin Thicke -tudtommal- sosem csinált felkavaró dolgokat, nem szította az indulatot, hűséges családapa és férjként ismert, a Blurred Linesról is a feleségét kérdezte meg,h nem lesz-e para ha megcsinálja. Míg Mileynak régebben is voltak szép esetei, pl. mikor részegen hőbörgött az utcán...
2013. szept. 19. 17:18
 18/28 TRéka1999 ***** válasza:
37%

15/17. Egyet értek:ddd

16/17. Miley egyáltalán nem ronda! Sőt szerintem gyönyörű,kíváncsi lennék te hogy nézhetsz ki...

2013. szept. 19. 23:25
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
IMÁDOM!:) egész kis korom óta rajongok Miley-ért:3 és imádom, az új számát.Habár, meglepő, ez a változása:ss
2013. szept. 23. 17:06
 20/28 anonim ***** válasza:
18: Kíváncsi vagy hogy nézek ki? Hát küldhetek képet ha ennyire szeretnéd... :D
2013. szept. 23. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!