Miley Cirus nem érzi magát fogyatékosnak amikor ilye videoklippeket forgat mint a Wrecking Ball? És hogy juthat ide egy tinisztár?
Nem néztem végig, nem bírtam végig nézni.
De nem ítélem el Miley-t, sajnos ilyen sorsra jut sok gyerekszínészként elkönyvelt sztárocska. Próbál kitörni a Hannah Montana szerepből.
Vannak jó példák is a Disney sztárok későbbi karrierjére, pl. Demi Lovato. Mileyval sem lenne semmi bajom, ha el tudnám kerülni, hogy halljak róla. Eddig se szerettem, de ezze la viselkedéssel eléri, hogy minden vele van tele. Igaz negatív értelemben legtöbbször, de róla beszélnek.
T.Réka te valahol nagyon el vagy tévedve..
1. Jó zenei ízlés?!!! Miley összes dala átlagos, nem különb mint Justin Bieber vagy a többi. Unalmas, ízléstelen az egész. Persze ez saját vélemény, tudom hogy sokaknak tetszik.. De pont ezek az emberek (mint például te) ne merjenek a jó zenei ízlésről papolni, mert azt nagyon nem bírom.
2. A klippet nem ő készíti, a zenét sem, ő csak odamegy félmeztelenül (vagy teljesen) és túlerőltetetten vonaglik, rázza a seggét és pofákat vág. Szóval nem fogyatékos, egyszerűen csak szánalmas.
3. ""...es latszik hogy ti lattok mindent rosszul,vagy nektek van rossz zenei izlesetek,mert hat az nem lehet rossz dal\klip amit 1het alatt tobb mint 100millioan neztek mar meg:)) es egy napos rekordot is dontott...""
Hát én ezt nem így gondolom.. A Gangnam style-nak még ennél is nagyobb a nézettsége.. És szerinted ahhoz kell zenei ízlés? Szerinted azt azért nézik mert annyira jó zeneileg? HÁT NEM.
Tudod hogyan lesz híres a mai "sztárocskák" nagy része? A botrány miatt. Nem azért, mert nagyot alkot, hanem mert ilyen klippekkel jön elő.
4.Az a sok megtekintés meg.. A nagy része azért "nézte meg" (aztán az első perc után kikapcsolta) mert kíváncsi volt hogy mekkora baromság ez. Én is ezért néztem meg, mert a """szar zenei ízlésű"" barátaim beszéltek róla, hogy milyen szánalmas.
A másik rész pedig a 12-15 évesek táborát alkotja, akik a Hannah Montana miatt fanjai Mileynak, és csak ilyen szennyeket képesek hallgatni, mert még azt sem tudja nagy részük, mi a jó zene. De nem baj, remélem jó példát vesznek majd tőle..
Végső soron fogalmad sincs az egészről, szóval csak saját véleményt írj, azt ne hozd fel, hogy biztos másokkal van a baj, miért nem hallgatják ezt a kis idétlen sztárt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!