Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az HBO készített Lady Gaga...

Az HBO készített Lady Gaga "Born This Way Ball" turnéjáról koncertfilmet?

Figyelt kérdés
Mert korábban láttam az HBO készítette Monster Ball-t, ami nagyon tetszett, de most nem tudom, hogy az új turnéjáról csináltak-e. A Madison Square Gardenben volt ez a koncert.
2013. ápr. 27. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
elvileg csak akartak csinálni február 20onakárhányadikán, de az utolsó pár koncertjét le kellett mondania, talán febr. 11-én lépett fel utoljára, a lényeg, hogy nem jutott el New Yorkba a Madison Square Gardenbe a Born This Way Ball Tour-ral, mert sürgős csípőműtéten kellett Gagának átesnie. Persze vannak pletykák, hogy más helyeken profi stáb(ok) felvették a koncerteket, s majd azok közül az egyik ki fog jönni DVD-n. De ezek csak pletykák, senki nem erősítette meg, de reménykedjünk a legjobbakban.
2013. ápr. 30. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezt sajnálattal hallom. Mert a monster ball nagyon tetszett, azt hittem megnézhetem a born this way ball-t is :/
2013. ápr. 30. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ARyuL6ezwCs

igazából én is szomorú vagyok miatta, nekem volt lehetőségem látni élőben a born this way ball turnét szerencsémre, de szeretem megvenni utána őket dvd-n, mert ez egy emlék. de vannak youtubeon fanmade koncertek, ez annyira nem rossz, persze nem olyan, amit a profik csinálnak, de ha valaki nagyon kíváncsi rá vagy egyszerűen szeretné felidézni az emlékeit akkor ezek is valamelyest jók.

2013. máj. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!