Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitár vásárlás?

Gitár vásárlás?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy elektromos gitárt! Eddig is gitároztam klasszikus zenét játszottam de kiszeretném magam próbálni más stílusokban is szóval milyen tipust ajánlanátok?
2013. szept. 8. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján elég nehéz lenne neked megfelelőt ajánlani. Tudnunk kellene, maximum mennyi pénzt szánsz rá, és milyen stílusú zenéket szeretnél játszani. Nyilván más lenne jó jazzhez meg death metálhoz :)
2013. szept. 8. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Én a rock zene irányába szeretnék menni és hát kb 200 euró magasságába szeretnék venni egy jó hangszert ha lehetséges!
2013. szept. 8. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Cort-ok közt nézz szét, nagyon tuti gitárokat gyártanak ilyen árfekvésben. Én személy szerint KX5-öt használok, Blues-tól Metálig kibir mindent, nagyon színes a hangzásvilága a felezhető hangszedőknek köszönhetően.
2013. szept. 9. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Én Cort z42 ft-t vettem!Ahoz mit szolsz?
2013. szept. 11. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Korrekt gitár, de nem az én stílusom, nekem inkább a strato/tele forma és hangzás bejövős. 1-es voltam.
2013. szept. 12. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó gitár, Cortal nem nyúltál mellé.
2013. szept. 12. 22:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem!!Nekem inkább az LP modellek jönnek be inkább! :D
2013. szept. 14. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy a saját ízlésednek megfelelő baltát megtaláld ;) Ez olyan, hogy nekem strato-rajongóként nem lenne jó választás, de te viszont valószínűleg megtaláltad benne azt, amit kerestél, a lényeg pedig pont ez :D
2013. szept. 14. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!