Gitár vásárlás?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy elektromos gitárt! Eddig is gitároztam klasszikus zenét játszottam de kiszeretném magam próbálni más stílusokban is szóval milyen tipust ajánlanátok?2013. szept. 8. 16:25
1/8 anonim válasza:
Ennyi alapján elég nehéz lenne neked megfelelőt ajánlani. Tudnunk kellene, maximum mennyi pénzt szánsz rá, és milyen stílusú zenéket szeretnél játszani. Nyilván más lenne jó jazzhez meg death metálhoz :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Én a rock zene irányába szeretnék menni és hát kb 200 euró magasságába szeretnék venni egy jó hangszert ha lehetséges!
2013. szept. 8. 16:59
3/8 anonim válasza:
Cort-ok közt nézz szét, nagyon tuti gitárokat gyártanak ilyen árfekvésben. Én személy szerint KX5-öt használok, Blues-tól Metálig kibir mindent, nagyon színes a hangzásvilága a felezhető hangszedőknek köszönhetően.
4/8 A kérdező kommentje:
Én Cort z42 ft-t vettem!Ahoz mit szolsz?
2013. szept. 11. 22:06
5/8 anonim válasza:
Korrekt gitár, de nem az én stílusom, nekem inkább a strato/tele forma és hangzás bejövős. 1-es voltam.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is jó gitár, Cortal nem nyúltál mellé.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem!!Nekem inkább az LP modellek jönnek be inkább! :D
2013. szept. 14. 15:07
8/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a saját ízlésednek megfelelő baltát megtaláld ;) Ez olyan, hogy nekem strato-rajongóként nem lenne jó választás, de te viszont valószínűleg megtaláltad benne azt, amit kerestél, a lényeg pedig pont ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!