Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Divathullám lett a Hardcore...

Divathullám lett a Hardcore vonal?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyre több az ilyen emo kinézetű hc-s fazon és a fültágítós, magukat hc-snek valló emberkék. Véleményem szerint ez már annyira külön szakadt a metál irányzattól ... mintha kevésbé lenne hozzá köze. Kb mint pár éve az emo, olyan jellegű divatot tapasztalok. Sosem szerettem a core zenéket... mindig is thrash/death/black/heavy/industrial körökben mozogtam. Ezek után sem hiszem, hogy a core lesz a kedvencem. Szerintem gáz, de ez csak az én véleményem.

2013. aug. 29. 21:08
 1/4 harmincharom ***** válasza:
Nekem is ugyanez a véleményem:D de ezzel nincs semmi baj, ha ők ezt szeretik, lényeg, hogy minekünk ne kelljen hallgatni, a metal sokkal jobb:D
2013. aug. 29. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hc divat van sztem, hanem inkább post-hc, mert az eredeti hc teljesen más volt mint pl. most az asking alexandria.

Egyéblént én szeretem a metalcoret is (meg kb. a punktól a death metalig mindent :D), viszont az ilyen kinézetű emberek engem is taszítanak. Úgy vagyok az ilyen zenekarokkal, hogy a zenéjük általában tetszik, de a kinézetüket ki nem állhatom.

2013. aug. 29. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
*Egyébként
2013. aug. 29. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én baromira nem bírom a core zenéket! Leszámítva a nagyokat (Agnostic Front, Madball).

Nekem is feltűnt, hogy sok mindenki majmolni kezdte őket.

És igen, baromi nagy gáznak tartom, mert a gagyi gitártudású kölkök is mehetnek a színpadra virítani, ugyanis zeneileg nagyon gagyi a műfaj.

Én is a metálnál maradnék. Zeneileg akkor is az ilyen műfajok a tisztességesen zenének mondhatóak ami igenis hozzáértést és kemény munkát igényel.

2013. okt. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!