Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » El lehet érni énektudásilag a...

El lehet érni énektudásilag a kottában az ötödik vonal fölötti hangokat több évnyi gyakorlással?

Figyelt kérdés

Most spec.17 vagyok, s csak a c#-van meg. Itthon is meg úgy éneklős közösségekbe is énekelgetek. Azt mondják, hogy nincs olyan rossz hangom, de magamról érzem, hogy inkább mélyebb fekvésekben érvényesülök hangilag szebben.

Am csak olyan előre bíztatónak kérdézem...

2012. okt. 18. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez adottság kérdése.... Lehetséges, hogy el tudod érni, de az is lehet, hogy neked mélyebb a hangfekvésed. "Kevert" lehetőség, hogy el tudod érni, viszont nem fog olyan szépen szólni, mint a mélyebb hangok (ahogy te is írtad). Akkor meg minek? :) Még általános iskolás koromban az volt az álmom, hogy minél magasabb hangokat tudjak kiénekelni. Ma már rájöttem, hogy kell a francnak, mert nem operát akarok énekelni. :D

Te esetleg ezt szeretnéd? :) Mert akkor értem. :)

2013. febr. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!