Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Directionerek! Nem elégeltétek...

Directionerek! Nem elégeltétek már meg a sok rocker bántását?

Figyelt kérdés
itt én főleg lányokra gondolok. a rockerek irigyek. annyira szar hogy minket szidnak csak azért mert nekünk az 1D az életünk (többségnek) . hát azért nekem is lenne mondanivalóm pl egy ilyen bandáról : [link]

2013. aug. 27. 11:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
88%

+csak másolnak. Ráadásul rock/metál bandáktól. Vmelyik nap láttam h az egyik valami bepróbálkozott Mitch Lucker "stomp"jával.

puszpá.

2013. szept. 12. 20:40
 22/36 anonim ***** válasza:
1%

Segáz,hogy úgy kezdődik,h DIRECTIONEREK!

azt se tudjátok miaz..

a kedves kérdezönek meg.DE! XOXO

2013. szept. 14. 18:39
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

ja, úgy kezdődik, aztán meg elkezdi fikázni a Slipknotot. Azt hiszem megtehetjük, hogy kulturáltan kifejtjük mi is a véleményünket, ha már ti itt savaztok egy olyan zenekart, akik megküzdöttek az elismertségért, nem úgy mint az "életetek"...

Ja és a slipknot igazi zenét játszik, nem úgy mint az egyirányúak...

2013. szept. 14. 22:08
 24/36 anonim válasza:
94%
Elmondom neked kérdező hogy én Directioner vagyok de én azt elégeltem már meg hogy sok önérzetes tinilány provokatív kérdése meg viselkedése miatt az értelmesebb Directionereket is egyből leszólják és elkönyvelik 13 éves hülye kislánynak, holott egyáltalán nem minden Directioner ilyen. Vannak olyanok is mint én, akik csak szeretjük a 1D zenéit és kész. De hála nektek minket is szidnak, köszi! Szóval magatoknak harcoltátok ezt ki mert amúgy senki le se szarná hogy ki milyen zenét hallgat.
2013. szept. 15. 07:37
 25/36 anonim válasza:
55%
Én imádom a rock zenét,a punk zenét és az ehhez hasonlókat.DE emelett hatalmas directioner is vagyok,és nem értem hogy mért kell piszkálni a másikat csak azért mert nem ugyanazt hallgatja mint te.És ez nem csak a rockerekre igaz,mert a különféle pop rajongók is rendesen piszkálja a másik félt az öltözködése,a stílusa és az általa kedvelt zene miatt.FOGADJÁTOK EL H NEM LEHET MINDENKI OLYAN MINT AMILYEN TE VAGY,ÉS NE A NETEN KÖTÖSZKÖDJÉL!
2013. okt. 7. 16:46
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
1D-vel nincs semmi bajom,akinek tetszik hát szeresse,de ez nem zene amit ők művelnek,ez csak tucatzene,mert ma mindenki ilyet játszik.Az,hogy páwásan,vagy nem tudom,hogy öltözködnek,engem nem zavar,nem nekem kell,hogy tetszenek,mivel én fiú vagyok,hanem a lányoknak és a mai világban ez a divat most.Én is rockot,főleg punk-rockot hallgatok,de azon kívül még sok eltérő zenét is kedvelek,de még mindig szívesen hallgatok jobban egy Blink 182 dalt. :)
2013. okt. 21. 16:12
 27/36 anonim válasza:
100%

:DDD Jót nevettem, feldobtátok a napomat.

Rockerek bántanának? Van egy jó sztorim:

Táborban nyugisan fotózgatok, cuki bandás kitűzőm a pólómon van (Metallica, LP, Sum41, Nickelback, Tankcsapda meg a többiek), csapattársnőim (akik nem mellesleg "Directionerek") megnézik és már szegezik is nekem a kérdést:

- Te miért nem hallgatsz új zenéket?

????? O_O jasfdc kewvaxíhaerlgv

- Ööö....... mert azok nekem nem jönnek be?!?

- De az szar és régi amit te hallgatsz.

Khm... kedveskéim. :) Előbb győződjetek meg róla, hogy a Ti kezeitek tiszták, mielőtt elkezdenétek másokra mutogatni.

16/L büszke rocker, aki ok nélkül nem szapulja az embereket.

2013. okt. 31. 09:26
 28/36 anonim válasza:
100%
Én rocker vagyok de a világon semmi problémám azokkal akik azért hallgatnak bármilyen másfajta zenét mert azt szeretik. Ellenben az ilyen divatmajmokat meg divatlibákat mint Te utálom mivel ti azért hallgattok egy-egy előadót mert éppen az a divat és ráadásul beleköttök abba akinek van egyénisége és ezért vállalja hogy nem olyan zenét hallgat ami éppen divat. De neked ez szerintem túl bonyolult...
2014. jan. 21. 20:04
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

~Directionerek!Nem elégeltétek meg már,hogy a rockereket bántjátok??~

Mellesleg mi bajod a Slipknottal?

13/L folk/viking metalhead lány(aki nem olyan szélsőséges,mint sokan gondolják,szereti a kpopot,glam popot,de még a violin dupstepet is...)

2014. jan. 22. 17:27
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért áljon meg a menet!! Féltékenyek? Mire? Arra, hogy idióta majmok ott ugrálnak a nem létező hangjukkal? Tudod mi a zene? Rammstein! Vagy Muse. Nem azt mondom, hogy legyen zenei érzéked, de gondold végig legalább mit írsz ki! És most remélem, felvettél a szemét rockerek listára.
2014. ápr. 27. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!