Directionerek! Nem elégeltétek már meg a sok rocker bántását?
+csak másolnak. Ráadásul rock/metál bandáktól. Vmelyik nap láttam h az egyik valami bepróbálkozott Mitch Lucker "stomp"jával.
puszpá.
Segáz,hogy úgy kezdődik,h DIRECTIONEREK!
azt se tudjátok miaz..
a kedves kérdezönek meg.DE! XOXO
ja, úgy kezdődik, aztán meg elkezdi fikázni a Slipknotot. Azt hiszem megtehetjük, hogy kulturáltan kifejtjük mi is a véleményünket, ha már ti itt savaztok egy olyan zenekart, akik megküzdöttek az elismertségért, nem úgy mint az "életetek"...
Ja és a slipknot igazi zenét játszik, nem úgy mint az egyirányúak...
:DDD Jót nevettem, feldobtátok a napomat.
Rockerek bántanának? Van egy jó sztorim:
Táborban nyugisan fotózgatok, cuki bandás kitűzőm a pólómon van (Metallica, LP, Sum41, Nickelback, Tankcsapda meg a többiek), csapattársnőim (akik nem mellesleg "Directionerek") megnézik és már szegezik is nekem a kérdést:
- Te miért nem hallgatsz új zenéket?
????? O_O jasfdc kewvaxíhaerlgv
- Ööö....... mert azok nekem nem jönnek be?!?
- De az szar és régi amit te hallgatsz.
Khm... kedveskéim. :) Előbb győződjetek meg róla, hogy a Ti kezeitek tiszták, mielőtt elkezdenétek másokra mutogatni.
16/L büszke rocker, aki ok nélkül nem szapulja az embereket.
~Directionerek!Nem elégeltétek meg már,hogy a rockereket bántjátok??~
Mellesleg mi bajod a Slipknottal?
13/L folk/viking metalhead lány(aki nem olyan szélsőséges,mint sokan gondolják,szereti a kpopot,glam popot,de még a violin dupstepet is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!