Directionerek! Nem elégeltétek már meg a sok rocker bántását?
Ilyen idióta és provokatív kérdést is csak egy egyirányú fan tud feltenni... Meg a kulcsszavak... Felsorolsz 3, egymástól teljesen eltérő stílusú zenekart, mert gondolom csak ezeket ismered... (Igen, különböző stílus. A Rammstein industrial metál, a Slipknot alapvetően nu-metál (a stílus alapjegyein túl mutató EGYEDI elemekkel fűszerezve), a Metallica pedig klasszikus heavy metál).
Na most a másik az, hogy hogy jössz te ahhoz, hogy a Slipknotot szidd? Az "életetekkel" ellentétben ők a saját erejükből lettek híresek, és nem állt mögöttük a média, hogy megcsinálja őket, és a világ pofájába tolja. És ez meg is látszik a színvonalbeli különbségen (félre ne érts, a Slipknot javára...).
Kb. ennyi, mert retardáltakra fölösleges ennél több időt vesztegetni...
Már az általánosításodból is látszik h milyen kis h@lye liba vagy(na,ez jól esett)...És inkább te vagy az irigy mert nekünk van személyiségünk....persze... én irigy az ilyen kis hülye 1dsekere...már a gondolattól is frászt kapok...
Ja,és te sem vagy jobb ezeknél a rockereknél mert te meg őket szapulod...úgy h az egész kérdésed egy nagy hülyeség és még fogalmazni sem tudsz...ez kész!
12/l
[link] na látod ez az amit az 1D soha a büdös életbe nem csinálna hanem ezt mondják: "Jaj, csajszikák a koncert el fog maradni mert fáj a torkom és nem tudok "énekelni" de villantok egy "hasizmot" hogy ne követeljétek visza a koncertjegy árát. Na Pá!"
Ui.: ha b*zisan olvasod fel sokkal viccesebb :))
Úristen...
Egy ember vérző ujjal gitároz végig egy koncertet és te erre annyit tudsz mondani hogy gusztustalan???
1D az életetek? Mesélj még. Nem tudom mióta van ez a csinált banda felfuttatva, sosem követtem az ilyen új sztárocskákat (ezekről is inkább az idióta rajongó táboruk miatt nem tudok elmenni), de az életed ez a banda. Majd felnősz, valószínűleg elég fiatalka lehetsz még, ahogy valószínűleg ezt a bandát is pár év múlva a fogadja a süllyesztő és jönnek az újak, az akkori kis hülye libák meg ellenmondást nem tűrve rajonganak értük. Szép, legyen kedvenc bandád, nekem is van(Guns N' Roses), de kicsit szemléld objektíven a dolgot. A tényeket kezeljük helyén.
A Slipknotról meg meglehet a véleményed, szíved joga, de közel se lesz jogos. Sikerült a rock egy elég szélsőséges szegletéből választani, de műfajukban szinte ellentmondás nélküli sikerekkel büszkélkedő banda. Ezt elmondhatja a 1D? Aligha.
Azt viszont elismerem a másik oldalon is vannak hülyék. Azok mindenhol vannak, de sokszor magatoknak, vak rajongóknak köszönhetitek a sok bántást. Hoznék erre egy példát. Nem kedvelem annyira a melegeket, de nincs velük úgy bajom amíg a 4 fal közt azok, vagy míg természetes mederben folyik a velük való foglalkozás. A 1D-vel sincs bajom amíg a média megfelelő kis szeletén látom őket. Viszont azt nekem senki ne mondja, hogy a meleg felvonulásra csak mosollyal bólogassak ez az. A jogaikért való küzdelemre ennél aligha van rosszabb mód, másokra erőszakolják rá szinte magukat és ilyenkor a csapból is szinte annyira ez folyik, hogy lehetetlen ignorálni.
Remélem érthető a hasonlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!