Öniróniával rendelkező rapper?
Anonim MC a top első ilyen szempontból, ez egyértelmű :D
Sub Bass van még, aki nemcsak nem egoista, de elismeri a gyengeségeit.
Ez ritka, ezt még a legnagyobb rapperek is elismerik. Még a költészetileg messze legkiemelkedőbb Akkezdet Phiai is helyenként elég egoisták(még a Kottaűr lemezről is tudnék sorolni trackeket).
Na, hajrá, emberek!
Technikailag mindenképpen, ezt aláírom. Én költészet-rajongó vagyok, és Akkezdet tényleg egyedülállóan zseniális.
De annyira el tudja rontani a kedvemet, hogy néha ilyen fogyatékosságokat rajkodik Saiid, mint a többi gyökér rapper.
Újoncra inkább még a Wacum-os korszakra jellemző, most ugye inkább verseket ír.
De akkor is sokkal jobban tudok azonosulni azzal az Anonim MC-vel, aki az életében nem sütött el egy keresztrímet.
Milyen kis butácska voltam 10 éve.
De Anonim MC-t még mindig szeretem.
Egyedül 2arc az, aki ugyanazt a színvonalat hozza szerintem.
Abban tér el a stílusuk nagyon, hogy látszik, hogy ő nem egy pesti értelmiségi közegbe született, mint Anonim. De nála érzem azt, hogy még mélyebben betalálnak a szövegei.
Érdekes látni a két hasonló kaliberű szövegírót egymás mellett, akik teljesen más dolgokat éltek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!