Melyik gitárt válasszam szerintetek?
Ehm, ennyi pénzért használtan milyen jó gitárt kaphatnál... DE gondolom a használt nem menő:D azért gondold át, első (elektromos) gitárod lesz?
Én egyiket sem venném meg, nemtudom, hogy inkább kinézetre vagy hangra koncentrálsz jobban?
Mindenhol ezt a két gitárt ajánlják legtöbbször ebben az árkategóriában, nem véletlenül:
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8674&category_id=1
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3202&category_id=1
A Cort megbízható márka, jó minőségű gitárokat gyárt, talán a legjobbakat ilyen árban. Persze ottvan még az Ibanez, a Fender, az Epiphone.
Bocsi, a link az elég furán sikerült
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3202&category_id=1
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8674&category_id=1
aztabüdös "a mahagóni nem jó" ennél amatőrebb hozzászólást régen láttam , ha nem értesz hozzá inkább maradj csendbe, a legdrágább és legjobb gitárok készülnek mahagóniból , igaz annak se egy fajtája van de akkor is... candlenut dió, nem kimondottan elektromos gitár alapanyag...
am a kérdésre válaszolva mind2 egy elég alkalmatlan hangszer bármire... de amit a fenti kollégák linkeltek egy kezdő gitárnak megteszi...
Szerintem nézz szét máshol is, esetleg külföldön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!