Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt Magyarországon...

Vannak itt Magyarországon kpopfan fiúk?

Figyelt kérdés
ki(k) a kedvence(i)tek?:)

2013. aug. 25. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én igen! :)

Bár egyáltalán nem Kpop fan vagyok, inkább koreai, és úgy ámblokk ázsiai fan. De természetesen 90%-ban koreai zenét hallgatok.

Én anno még 2007-ben a Wonder Girls Tell Me számmal szerettem meg a koreai zenéket. Mostanra már olyan sokat nem hallgatok pop-ot, de a mostaniak közül Sistar-t szeretem, vagy ha Kim Jong Kook popnak számít akkor őt is.

Egyébként meg Hiphop, RnB, Indie rock főleg ők:

Leessang

Drunken Tiger

B-free

Dynamic Duo

Primary

HaHa

MC Mong

10cm

Dear Cloud

Monni

Vodka Rain

Zitten

Spring, Summer, Fall, Winter

The Finnn

Bulldog Mansion

Siberian Husky

Jung In

J. ae

Hot Potato

Egyébként Shirley Kwan zenéit nagyon szeretem, ő leginkább a 80-as, 90-es években tevénykedett, pop zene, érdemes rákeresni.

2013. aug. 25. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Fan nem vagyok, de közvetetten hallgatok kpop-ot, a Waveya nevű tánccsapat nagy kedvencem :D
2013. aug. 30. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok, de magamon kívül csak a barátomról tudom elmondani ugyanezt. Senki mást nem ismerek fiút, aki k-popot hallgatna. Max. 1-2 SNSD-számot ismernek, meg mondjuk a 2ne1-t... ja meg a Gangnam Style-t, a Gentleman-t és ebből adódóan PSY-t, Hyunát meg a Brown Eyed Girls-t.

Tablo

Bigbang

Beast

B.A.P

2ne1

GD

Lee Hi

Epik High

Baek Ji Young

CN Blue

SunnyHill

T-ara

Mblaq

U-kiss

Gummy

Infinite

K.will

JYJ

stb...

2013. szept. 22. 15:54
 4/5 anonim válasza:
100%
Én is az vagyok:) A kedvenceim a T-ara, Girls Generation Girls Day, Secret, 4minutes és a Super Junior:)
2013. szept. 27. 16:50
 5/5 deniblender ***** válasza:
Még egy fiú. 4 éve hallgatok kpop zenét. Kedvenc az van sok...
2014. jan. 18. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!