Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen les paul gitárt vegyek?...

Milyen les paul gitárt vegyek? (az infók lennt)

Figyelt kérdés
milyen epiphone vagy vintage les pault vegyek? erősítő van hozzá! max. 200ezret költenék rá. árban a legjobbat szeretném! előre is köszi

2013. aug. 24. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lebutított Les Paul a Studio???

Hát, akkor nagyon nem egy fogalmunk van arról, mi a lebutítás.

A Studioról elsösorban az esztétikai csicsamicsa hiányzik, amúgy semmivel se rosszabb, mint egy Standard.

MIért lenne rosszabb, mert pár binding meg berakás lemaradt?

Ugyanaz a fa, ugyanaz a konstrukció, ugyanazok a hangszedők, ugyanazok az alaktrészek.

Megnézném, ha pusztán hangzás alapján megkülönböztetnéd.

Funkcionálisan semmivel se rosszabb. EGyszerű sznobizmus azt mondani, hogy ez "alja" Gibson.

2013. aug. 25. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:
És már megint Akítvgitárnak van igaza :D Azt leszámítva, hogy a mostani Standardban más szedők vannak tényleg. De nem jobbak, vagy nem rosszabbak... mások.
2013. aug. 25. 18:11
 13/14 anonim válasza:

Nekem is Epiphone Les Paul Standard Plus-om van, van és finoman fejezem ki magam, ha azt mondom, hogy imádom. Bár én cseréltem benne bridge pickupot egy Seymour Duncan JB SH-4 -re, de a gyári sem rossz. Maga a test, a nyak, meg minden prémium minőségű, talán a pickupok gyengébb minőségűek egy Gibson-hoz képest, ezért is cseréltem.

Ja és egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/user/mephisto91nb

2013. szept. 5. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Érdemes youtube-on 'epi vs. gibo' videokat nézni, lejön a különbség. Próbálgathatod akárhogy turbózni az epit, sosem lesz gibson...attól még lehet szeretni)
2013. szept. 6. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!