Fannipani kérdése:
Mi volt a Fall Out Boy első száma?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 11:20
2/18 A kérdező kommentje:
Szörnyen vicces. Inkább válaszolni kéne!
Elsőnek.
2013. aug. 22. 12:36
3/18 anonim válasza:
Válaszoltam. mellesleg a FOB senkit sem érdekel!
4/18 anonim válasza:
Menjél az any*dba első -.- Mi az, hogy senkit nem érdekel? Itt vagyok én is... és még nagyon sokan. Menj vandájöreksönt hallgatni, vagy öld meg magad inkább.
5/18 anonim válasza:
Én nem hallgatok ilyen borzalnakat mint a one direction vagy a FOB! mindeggyik egy nagy rakás sz@r! halj meg te
6/18 anonim válasza:
Inkább keress egy sünt, és dugd fel magadnak!
7/18 A kérdező kommentje:
Na valamelyikőtök vitázás helyett tudja a választ? Mert engem érdekelne, mint EGYESEKET. Szóval, ha valaki tudja a választ inkább írjon! Pls! Köszi!
2013. aug. 23. 08:56
8/18 anonim válasza:
Én szeretem a FOB-ot, de mivel nem olyan rég tetszett meg a zenéjük, így még nem vagyok olyan jártas a számaik között. De ha gondolod akkor megkereshetem neked! :)
9/18 anonim válasza:
Elképeszrmtő hogy ezt "szórakozás és zene"kategóriába tettek. a FOB sz@r
10/18 anonim válasza:
Az első albumjukon (Evening Out With Your Girlfriend) vannak az első számok.
Pl:
"Honorable Mention"
"Calm Before the Storm"
"Switchblades and Infidelity"
"Pretty in Punk"
"Growing Up"
"The World's Not Waiting (For Five Tired Boys in a Broken Down Van)"
"Short, Fast and Loud"
"Moving Pictures"
"Parker Lewis Can't Lose (But I'm Gunna Give It My Best Shot)"
Amúgy #1 válaszoló, ha "szar" a banda, akkor egyáltalán miért válaszoltál?? Senkit sem érdekel hogy utálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!