Hogy tetszik nektek Hien első száma?
Nemrég láttam a tv-ben az utolsó Megasztárból Hien első videoklippjét. Nekem tetszett mert olyan fiatalos meg fülbemászó. Gondoltam titeket is megkérdezlek hogy mi a véleményetek róla.
Ha valaki még nem halotta volna akkor a www.hienmusic.com oldalon megnézheti =)
Nekem is tetszik a szám, jó a zene, jó a hangja, jobb, mint az átlag magyar sztárocskáké.
Csak az nem tetszik, hogy 14 évesen úgy van öltöztetve és sminkelve, mint egy felnőtt, ill. berakták a showbizniszbe - szerintem ráért volna még 3-4 évig ezzel. Ja és zenét nem ő szerezte, szöveget nem ő írta (persze ez nem is várható el ennyi idősen)...
Reméljük, átvészeli ezt az időszakot és boldogul majd később egyedül is.
köszönöm a véleményeket jöhetnek még:D amúgy lehet hogy azért nem akarták várni mert pár év múlva már másmilyen lesz a hangja =)
ja és persze hogy sokszor játszák mivel még új ... gondolj csak bele hogy Katy Perry - Hot 'n Cold számát hányszor játszották :S Már kezdett az agyamra menni
Mikor először hallottam nagyon gagyinak éreztem, de utána nagyon megszerettem, mert nagyon fülbemászó:)
Tuti +veszem a Cd-jét.
persze hogy mindent megcsináltak neki... szerinted te 15 évesen tudnál dalszöveget meg zenét szerezni?? mert nekem nem menne... elsőre meg szerintem nagyon jó ez a klip... majd fejlődik
amúgy meg nekem fekete dávid meg király viktor klipje nem tetszik meg a számaik sem... elég gagyik...
de tamaráé és hiené bejön =)
de hát mindenkinek más tetszik... ez van :D
Nekem már akkor megtetszett mikor először hallottam!És azóta a viván is sokszor játszották,sokszor hallgatom!!
Hienről meg nem mondok véleményt...(Ja és a kérdés am az volt h Hien első száma hogy tetszik nektek és nem az h mondjatok véleményt Hienről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!