Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most mi van? Elmagyaráznátok?...

Most mi van? Elmagyaráznátok? (One direction)

Figyelt kérdés
Ma, augusztus 20-adikára mondták a ''This is us'' world premier-t , volt is valami élő műsor a livesteam-on , de nem az amit vártam. Azt hittem , hogy oké , mindenki ott bevonul , fényképezkednek a rajongókkal , interview-t adnak , majd levetítik a filmet. Na de nem volt semmi film. Azt én is olvastam, hogy augusztus 29-én mutatják először a mozikban magát a filmet, ezért voltam összezavarodva, hogy akkor ez most mi volt , amit én láttam?!?!? (mert ugyebár megnéztem , mert kíváncsi vagyok rá) Most akkor hogy van ? Összezavarodtam, valaki légyszi elmagyarázná, hogy mi volt ez az élő műsor!?? Köszi előre is. :)

2013. aug. 20. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegnap volt a premier! De ebből csak a vörös szőnyeget közvetítették, mi sajna csak azt láthattuk! A premieren csak hírességek meg a fiúk barátai/családtagjai voltak! Azt h a rajongóknak mikor lesz a vetítés nem tudom!(ahány ország annyi időpont xd)
2013. aug. 21. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Dejó mostmár én is értem ezt az egészet :)
2013. aug. 21. 11:10
 3/4 A kérdező kommentje:
:D köszi :)
2013. aug. 21. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló ez hülyeség, hogy csak a családtagok és a barátok meg a hírességek láthatták!Nem igaz!A rajongók is megnézhették 20-án a moziban de csak Londonban volt 20-án a premier.29-én a többi országban ahol angolul beszélnek, magyarországon pedig szeptember 5-én lesz ;)
2013. aug. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!