Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hip-hop zenét hallgassak?

Milyen hip-hop zenét hallgassak?

Figyelt kérdés

Elsősorban '90es évek "hood" feeling és hangzás kell, pörgős, agresszív hiphop. Irány:

House Of Pain - Jump Around

Cypress Hill - Insane In The Membrane

Public Enemy - Fight The Power

LL Cool J - Mama Said To Knock You Out

Ami felejtő: chillezős, lassabb rap; r&b csajok a refrénben, lóvé és fatness, nem angol nyelv (nekem elcseszi a hangulatot).

Helyette izomköteg fekák ordítsanak kapucnis melegítőben bő, vastag, gyorsan pulzáló basszus mellett arról, h szívósnak kell lenni már hónap közepén is.

Konditeremhez és csípős, téli margitszigeti futáshoz kell talpalávaló az iPodomra.

Előre is köszi!!!

2009. okt. 29. 00:43
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

T.I

Dr Dre

2009. okt. 29. 03:36
 2/6 anonim ***** válasza:
2009. okt. 29. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:
alap
2009. okt. 31. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:

tölts le egy Cypress Hill discographiát :P

Én nagyon rock beállítottságú vagyok de a Cypress Hillről azt mondom hogy rohadt jók, néha még hallgatom is a számaikat, az ő zenéjükben még van feeling ja pont az... ami ma már semmiben nincs meg :S Te vagy az első nem rocker aki szimpatikus :D

2009. okt. 31. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Wu-Tang Clan, Psycho Realm, Onyx, Necro
2009. dec. 20. 20:18
 6/6 anonim válasza:
23%
tee??? láttalak múltkor a blingbe te emós
2010. febr. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!