Milyen zenét hallgassak? Várom a tanácsokat x)
Figyelt kérdés
Hallgatok HIMet, the rasmust, evanescencet, nickelbacket, Linkin parkot. Most próbáltam Pinket, Avrilt. Szóval szeretnék valami újat. Azért műfajon belül. Ha lehet akkor olyasmit, ami nem annyira sötét, olyan nyári, de azért nem sugarbabes -.- De azért akármilyen tanácsot szívesen fogadok.2009. ápr. 10. 11:44
1/11 anonim válasza:
hm...:)
-Tankcsapda.
-Hooligans.
-Good Charlotte.
-Green Day.
-Simple Plan.
-Sum41.
Hirtelen ezek jutottak eszembe,írd be youtubra sok számot kidob majd.Én szeretem ezeket!:D
14/L
2/11 anonim válasza:
Avenged Sevenfold
Bullet for My Valentine
3/11 anonim válasza:
Nyári? Mi számít nyárinak? :S
Az én kedvencem pl. a Slipknot, ez lehet hogy egy kicsit "sötét" lesz neked :D:D
Ezek talán nyáriasabbak:
Paramore
Within Temptation
The Grenma
Stone Sour
Tankcsapda stb. :D
4/11 anonim válasza:
Blink182,Depresszió(szerintem nem olyan sötét:)),yellowcard
6/11 A kérdező kommentje:
Hát.. nyári alatt olyamit értek, ami egy kicsit lázító, szókimondó.. ami egy kicsit feldob. Olyan Pink-szerű :)
Kösz mindenkinek :) Lesz miből mazsoláznom x)
2009. ápr. 10. 19:24
9/11 anonim válasza:
Embrio, Dope, Theatre of Tragedy, Disturbed, Foo Fighters, Hinder, Nirvana...
10/11 anonim válasza:
Linkin Park, Sum 41, Nickelback, Skillet, Tankcsapda, Samy Deluxe, Rammstein, Evanescence, Children Of Distance, Cascada, Basshunter, Eminem, 30 Seconds To Mars, Christina Aguilera, Pendulum, Ben Sage - Sleepless (V.I.P. Mix) .(L) :D rem ennyi elég.. én ezeket hallgatom. :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!