Miért nem szól a gitár?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy miért nem szól a gitárom,ha a kapcsoló Rythm-re,vagy középállásban van?.A gitár vadonat új.Eddig nem volt még rendes erősítőre kötve,csak PC-re és egy kis otthon gyártott erősítőre,de nem hiszem,hogy ez lenne a baja.
Erről lenne szó: [link]
2013. aug. 16. 14:24
1/12 anonim válasza:
Fel kell tekerni minden potmétert.
Ha úgy sem szól, akkor tönkrement a hangerő potméter, esetleg leszakadt a kábel a kapcsolóról.
2/12 anonim válasza:
Még a pickupról is leszakadhatott a kábel, bár ez kevésbé valószínű.
3/12 anonim válasza:
A pickup felé nem lehet hiba, mert akkor középső állásban szólna a híd hangszedő.
4/12 anonim válasza:
Nem nem, ha nincs jel a nyaki szedőből középső állás is néma, legalábbis azon az LP-n amin próbáltam így volt.
És tekintve, hogy vadi új tekerj fel mindent! Ha úgy se jó szólj azoknak akiktől vetted, hogy csinálják meg garanciálisan.
5/12 anonim válasza:
Hmm, ezen most el kell gondolkodnom... elvileg "Somewhere"-nek igaza kéne legyen.
6/12 anonim válasza:
Én sem vagyok 100%ig biztos, fel kéne rajzolni, hogy van bekötve egy LP...
7/12 A kérdező kommentje:
A kapcsolóról nincs leszakadva a kábel,potik maxon.Megyek és átmérek mindent multiméterrel.
2013. aug. 16. 18:22
8/12 A kérdező kommentje:
A jel a kapcsolótól a jack-ig eljut.A hiba a kapcsoló előtt van.
2013. aug. 16. 18:43
9/12 anonim válasza:
Szedővel vagy a vezetékével lesz a gond akkor. De nem azt írtad, hogy vadi új? Mert akkor garanciálisan javítaniuk kell minimum 1 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!