Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a One Direction-t?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 13:35
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
De a Metallicán kívül is van más híres banda akik még megvannak a Guns N roses ők úgy mond csórók voltak és volt olyan ha nem volt pénzük kajára akkor loptak ők nem úgy lettek híresek hogy egy tehetség kutatóba jelentkeztek hanem valaki megtalálta őket és leszerződtettetek egy kiadónál és több teleházas koncertjük voltak és a lemezüket vették mint a cukrot de jó mondjuk nem maradtak az eredeti felállásban de most se mert páran kiléptek de most is híresek nem tudom hogy hány éve. egy napon a 1D már nem lesz és kitudja ,hogy egy másik tinibanda lesz a csúcson és ők már felnőnek és feloszlik majd bevallom én is nagyon szeretem az 1D-t de ebből már átestem más részt mert egy lány mindig róluk beszél és már meguntam -.-
2013. szept. 29. 14:28
 32/34 anonim ***** válasza:
Hallottal mar arrol,h a mondatokat tagolni kell?Vagy esetleg a vesszorol?
2013. szept. 29. 17:10
 33/34 anonim ***** válasza:
és neked most muszáj volt belekötnöd?
2013. szept. 29. 17:20
 34/34 anonim válasza:

Kopizzák Def Leppardot..

Itt is ki is merül a tehetségük.

http://www.youtube.com/watch?v=lU82yOe2AN0

2013. dec. 27. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!