Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a One Direction-t?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 13:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%
Utolsónak: igen, ez kib*szott valószínű. Mert ugye azért vesszük meg az albumokat, hogy az arcukat hallgassuk. Plusz megsúgom, hogy jelenleg 8 klipjük van, a számok, amiket meg tőlük hallgatok, majdnem 50. A hangjuk miatt imádom/imádjuk őket (persze baromi helyesek is)
2013. aug. 20. 16:45
 22/34 anonim ***** válasza:
Erre egy egészen egyszerű válasz van: mert az emberek nem egyformák és minden sztár valamilyen mértékben megosztó... Ennyi.
2013. aug. 21. 19:18
 23/34 anonim ***** válasza:

Attól,h az 1D-t megnézték nemtom hány millióan még nem biztos h jó.ha egy majmot aki pizsamaban táncol felteszek a youtubera azt is megnézik ennyin mert egy nagy baromság.a legtöbben ezért nézik meg őket is mert szeretnek szörnyülködni.és nehogy azt hidd h már senki nem szereti a metal és rock zenéket mert ez nem igaz.az acdc és a többi zenekar örök de az 1D-nek még 3 évet SEM adok.u h mielőtt leszolnal minket,rockereket menj fel a netre és nézd meg h egy Iron Maiden,Acdc vagy Metallica koncerten mennyien voltak,míg ezen a sz*r 1D-s koncerten hányan...akkor majd meglátod hányan szeretik még a rockot és a metalt.....

Köszönöm

2013. aug. 22. 10:53
 24/34 anonim ***** válasza:

Utólsó válaszoló ok az tény hogy nagyon sokan szeretik a rock-ot és ezzel nincs semmi baj. De aki szereti a rock-ot és sértegeti más ízlését az már baj!(nem pontosan rád értettem) ja, és te már láttál one direction koncertet,hogy mennyien vannak? Mert azért nem olyan kevesen!

Ja és kérdező te se sértekesd más ízlését mert ebből vannak a viták.

2013. aug. 22. 15:14
 25/34 anonim ***** válasza:
Oké,megnéztem egy koncertet.....Én nyertem.
2013. aug. 22. 17:06
 26/34 A kérdező kommentje:
monden rocker és metálos egy drogos alkoholista.
2013. aug. 22. 20:00
 27/34 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? Ismered mindegyiket? Mert én pl nem vagyok se drogos se alkoholista!
2013. aug. 23. 08:38
 28/34 anonim ***** válasza:
én se vagyok se drogos se alkoholista de ami igaz kb minden one direction fan egy tini r*banc!!
2013. aug. 23. 09:43
 29/34 anonim ***** válasza:
56%

Az egy dolog hogy sok rock előadó drogozott meg ivott, de pont ezért tisztelik őket, hogy droggal és alkoholizmussal küszködve adtak ki olyan albumokat, amiket több millióan(!) vettek meg és vesznek meg most is.

Nem fikázom senki ízlését, mert abszolúte nincs értelme, de azért ne hasonlítsunk össze legendákat meg ilyen homokfajzatokat.

Ha majd annyian szeretik őket mint a Gunsot vagy a Metallicát, akkor elismerem hogy vitték valamire...

Amúgy mire verik magukat ezek a gyökerek, mondjátok már meg!

Tudnak írni olyan szólókat, mint Slash, vagy tudnak egyáltalán hangszeren játszani?

Hát, nem hiszem...

Annyi munkájuk van benne hogy írnak valami szöveget(ami többnyire love you, baby szavakból áll) oszt föléneklik.

Lehet lepontozni...

(Amit remélem csak a legelvakultabb 1D fangirlek tesznek meg)

2013. aug. 23. 22:32
 30/34 anonim ***** válasza:
31%
mindjárt jön a reakció hogy "miért bántod a melegeket"? "ök vitték valamire a tini ri*ancok szeretik öket " :D
2013. aug. 23. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!