Miért akkora divat manapság szidni a Metallicát?
Akár milyen cikket olvasok velük kapcsolatban mindig vannak megjegyzések amik negatívak velük kapcsolatban. Itt is gyakran beszólogatnak rájuk
Leggyakoribbak: Kirk sz@r gitáros, Lars sz@r dobos, James nem ír jó zenéket, Trullijo úgy néz ki, mint egy majom, a Black album óta nem csináltak zenét, eladták magukat, csak a pénzért zenélnek.
Miért? Miért? Miért?
Mert az nem turmixgép(divatzene).
Egyébként engem is rohadtul idegesít az a xaroszás.
Macilaci nem hiszem, hogy igazad lenne. Nem az érdektelenség az oka. Aki ilyen megállapításokat tesz, az ismeri a bandát, tudja nagyjából a történetet, biztos meghallgatott néhány számot is, mert különben honnan tudná, hogy Kirk sz@arul gitározik.
Egyszerűen azt nem értem, hogy ezt miért kell mindig mindenhova leírni. Az összes youtube video alá, az össze cikk alá stb.
Őszintén szólva a kritikák jó részével egyet kell értenem, számomra is a fekete album volt az utolsó igazán jó lemezük.
Szerintem azért írják le ezeket a dolgokat annyian annyiszor, mert sok embernek nagyon sokat jelent ez a zenekar, és bosszantja őket, hogy ez lett belőle. Azoknak, akik az első 4-5 Metallica lemezen nőttek fel, nagyon rossz érzés, hogy a kedvenc zenekaruk már nem a maximumot hozza ki magából, holott a tehetségük meglenne hozzá, mint ezt már annyiszor bizonyították. Szerintem ennek köszönhetőek a (valóban túl sokat hangoztatott) negatív vélemények.
Sajnos változtak az igények zenei téren.
Szerintem meg a negatív kommentek java része olyanoktól származik, aki vagy kis korú és gondolja, hogy hű de menő ha lesz aroszok egy híres bandát, vagy pedig valamilyen irigy, rosszindulatú ember lehet, aki nem tudja elviselni, hogy valamikor még léteztek még igényes és minőségi zenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!