Evcsuu002 kérdése:
Ki a kedvenc bandád?
Figyelt kérdés
én nagy FOB-os vagyok. :)2013. aug. 13. 16:19
1/25 anonim válasza:
Magyarok közül Depresszió, külföldiek közül Metallica. De a FOB is nagyon jó :D
2/25 anonim válasza:
<3 FOB! Te vagy az emberem :DDD
de amúgy még Green Day-t és Papa Roach-ot is szoktam hallgatni :D
De a Fall Out Boy a best :)
3/25 anonim válasza:
Billy Talent, Good Charlotte
és a Bloose Broavaz!
4/25 anonim válasza:
Jamiroquai, Panic! At The Disco, The Offspring. Amúgy a Fall Out Boys-ot én is bírom :) a kedvencem a Thanks For The Memories :D
5/25 anonim válasza:
Magyar Heavn Street Seven, külföldi Coldplay, Muse, The Killers, Fun., Snow Patrol, Green Day
7/25 anonim válasza:
Én is főleg ilyen rock és punk zenéket szeretek, amiket az előzőek leírtak azok közül több együttest szoktam rendszeresen hallgatni. Ha egy abszolút kedvencet kell választani, akkor az nálam a Red Hot Chili Peppers. A FOB is egész jó szerintem, de az nem nagyon tetszik, hogy az utóbbi időben eléggé popos irányba mentek el.
8/25 anonim válasza:
Bocsi, egyet nem tudok választani, de ők:
Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers, Limp Bizkit, Rise Against, Linkin Park, Slipknot. :)
9/25 anonim válasza:
The Killers, Muse, Radiohead, Korn, SUM 41, Coldplay, The Sex Pistols, Nirvana, Placebo, Zoo Fighters, The Brobecks, Florance and the Machine, Pink Floyd, Keane... :)
10/25 anonim válasza:
Foo Fighters* es meg az Oasis is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!