Tinilányok! Ki a kedvenc énekes/énekesnőtök, színész/színésznőtök és mi a kedvenc dalotok?
Huhh, hát kedvenc énekesnőm Hayley Williams. :) Szóló énekesekből nincs kedvencem, viszont vannak kedvenc bandáim. :) Green Day, Breaking Benjamin, Paramore, Fall Out Boy, Korn, Skillet, Papa Roach, Linkin Park. :)
Kedvenc dalom sincs, nagyon sokat szeretek, méghozzá a fent említett bandáktól. Kedvenc színősznőm pedig Amanda Seyfried és Kate Hudson. :) :)
Kedvenc dalom: http://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg
Kedvenc énekesem talán Bruno Mars.. Fall Out Boy-tól és Green Day-től minden, Papa Roach-tól:
http://www.youtube.com/watch?v=j0lSpNtjPM8
De szoktam hallgatni más, mostani "menő" számokat :DD
Színész: Bradley Cooper, Johnny Depp. :)
Nem tudom, te tinilány vagy, vagy "mi".....de neked mi a véleményed? :D
15/L
Jahát most nyár végén fogom kezdeni a gimit és jó lenne ha tisztában lennék hogy a legtöbb tinilány milyen zenéket hallgat. :)
Egyébként én a Green Day számait szeretem a legjobban. :-)
Hát, kedvenc énekesnőm Christina Aguilera, most nagyon rá vagyok kattanva a Korn-ra, meg még egyéb együttesekre, kedvenc színészem Pierce Brosnan, és jelenleg több kedvenc dalom is van:
Korn: Coming Undone, Words Up
The Offspring: Days Go By,
Hurts: Wonderful Life
Első válaszoló vagyok:
Mi, itt válaszolók hatból öten eléggé hasonló stílusú zenéket kedvelünk, de nem ez az átlag. A gimi "menő gyerekei" mind David Guetta-t, Nicki Minajt és egyéb általam szennynek tartott disco zenét szeretnek. Tehát nem az a "trendi" amit mi hallgatunk. Én a személyiségemből is stílusomból kifolyólag hallgatok ilyeneket, amióta az eszemet tudom. Ha meg kell egy Kanye West számot hallgatnom, az számomra felér egy kínzással.
Tehát mivel azt szeretnéd tudni, mit hallgatnak a mai gimisek, akkor "ne ránk hallgass"! A velünk egyidősek 90%-a azt sem tudja, mi az a Korn vagy Linkin Park. Ha be akarsz illeszkedni, akkor nézz Éjjel-nappal Budapestet, szeresd a One Directiont és kerüld a könyveket, hiszen szörnyű dolog lenne, ha egy kis olvasottság és lexikális tudás menne a fejedbe.
És nem megbántásként mondom, de ne itt kérdezgesd, hogy mit hallgatunk, hiszen ezek "mi" vagyunk, Te pedig Te vagy. Hallgasd azt, amit szeretsz, hiszen az a jó, ha egy embernek van személyisége, egyénisége.
Ott a pont, amit leírtál, az a szín igazság!
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!