Gitárosok! Mennyi idő?
Pentaton, aztán modális.
Ezekkel elég sokáig el lehet lenni.
Én kicsivel több mint 2 éve kezdtem tanulni, (tanár nélkül) gitározni.
Én úgy kezdtem skálázni, hogy a vékony E- ről mutató és középső ujjal indultam fel a húrokon így: E1 E2 B2 B3 G3 G4 D4 D5 A5 A6 E6 E7 és vissza. Először pötyögöd, aztán egyre gyorsabban. Aztán állítottam olyan szabályt, hogy hatot hibátlanul, folyamatosan, s ha elrontottam akkor elölről. De pl itt van ez is: http://www.youtube.com/watch?v=3XvADMO01cI
én azt vettem észre, hogy aki 1-2 óra alatt megtanul egy ilyesmi nehezebb kaliberű számot, az általában csak eltalálja a hangokat, de kb ennyi, semmi érzés nincs benne.. én ezt úgy mondom, hogy 10 éve gitározom.. lehet, csak én vagyok maximalista, mert azt akarom, hogy szinte teljesen ugyan úgy szóljon és egy szám így minimum egy hét.. de olyan is mint amilyet akarok :D persze ha reggeltől estig ott ülnék felette, nekem is meglenne a 2-3 nap, de nincs ahhoz elég erő az ujjaimba :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!