Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hány évig kell tanulni gitározni?

Hány évig kell tanulni gitározni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem egy kicsit profibb szinten szeretnék játszani. Ez mennyi időbe tellne?
2013. aug. 12. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
(bocsi, engem is érdekel)
2013. aug. 12. 05:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mennyi idő alatt sétálok el innen Budapestre? Ez a kérdés! Tudod, hogy honnan indulok? Tudod hogy mennyit szoktam sétálni naponta és hogy mennyit bírok? Szerinted szeretek sétálni, jól csinálom, jó vagyok benne, esetleg tehetséges is? Lesz időm, kitartásom naponta sétálni, egyáltalán leszek annyira kitartó, hogy valaha is felérjek Pestre? Ha igen, ez mennyi időmbe fog telni szerinted? Mit gondolsz? Várom mihamarabbi válaszod, hogy most akkor induljak e , vagy sem?!
2013. aug. 12. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy hangszeren soha sem lehet megtanulni játszani, ahhoz egy élet nem elég. Azt hiszem, nem kisebb ember, mint Eric Clapton mondta, hogy ő bizony a mai napig tanul, pedig hát egy nagyon elismert gitáros, és már közel sem fiatal. A kicsit profibb szinten meg kérdéses, hogy mit értssz. Pár év alatt már meg lehet tanulni rendszeres gyakorlással annyira, hogy az a hallgatóság számára is jó és élvezhető legyen, de azért onnan még nagyon sokat lehet fejlődni...
2013. aug. 12. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég tág a kérdés, de azért lehetne olyan választ adni, amit az utolsó félig meg is tett, hogy behatárolod, hogy x év után, már egész jó leszel.
2013. aug. 13. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én már öt éve gitározok ,de szerintem kb olyan haladó szinten vagyok pedig jól gitározok,dehát dehát még így is minden órán tanulok valami újat,sőt még a tanárom is mai napig tanul új dolgokat,pedig már több mint húsz éve gitarozik....

12/l

2013. aug. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!