Szerintetek mi a legjobb ROCK, METAL zene?
Az összes GUNS N ROSES szam. +metallica,motley crue, kiss, def leppard, bon jovi, megadeth, motorhead, anthrax, black sabbath, misfits,sex pistols, green day, acdc,nirvana, foo fighters, joan jett
Remelem segitettem
16/L
Hu te most megfogtál. Nekem a SOAD Avenged sevenfold, disturbed, korn(RÉGI!) metálból
Rock meg: Nirvana, Arctic monkeys,three days grace, blur nem tudom ide számít-e. De a legjobb, tralán egyértelműen a soad és a nirvana.
14l
Ha metál egyértelműen In Flames :D!!
https://www.youtube.com/watch?v=eDM1kCI4CfY
A Slipknot, Amon Amarth, SOAD, Arch Enemy, Iron Maiden, Dio (vagy hard rock?), Manowar, Sonata Arctica, is nagyon ott vannak a szeren.
Magyarokból Subscribe, Road, Leander Rising,
Rock: Guns 'n Roses, RHCP, Bon Jovi, The Subways, Fish!, Quimby (ha alternatív is játszik a listán), Ossian, Paddy and the rats, Alice in chains, Black Label Society.
Régiek közül : Ozzy,Dio,Judas Priest,Black Sabbath,Pantera,Metallica,Megadeth,Kiss és még sorolhatnám
Kicsit újabbak : Children of Bodom,Bullet for my Valentine,Volbeat,Airbourne
Nincs olyan,hogy legjobb,max legpopulárisabb
Magyar metal:
Rotor - Acélba Zárva
Wisdom - Words of Wisdom
Chronology - The Eye of Time
Halor - Welcome to Hell
Crossholder - Az Idő Fogságában
Külföldi:
Iron Maiden bármelyik albuma
Cage - Darker than Black
Destillery - Immortal Sun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!