Max 20 ezer ft ért legjobb leghangosabb FEJHALLGATÓ?
Szia!
Én végig próbáltam egy éven keresztül majdnem mindennap a Media Marktban rengeteg fejhallgatót.
Néztem az árat is és a minőséget.
És ha hiszed, ha nem saját magm se akart hinni a fülemnek és a szememnek.
Gondoltam én hülye, hogy a Sony mekkora állat, 14.000 Ft volt, és nem voltam elragadtatva, még a 30.000 Ft-on felülitől sem. Más márkájú se volt egy nagy cucc, az ára és a neve miatt többet vártam.
Ami még jobban meglepett, hogy a gagyinak mondható MyAudio márkájú fejhallgató 7.000 Ft-ért Istenkirály volt.
A hangzás nagyon durva minden mély és magas hangot kiemel, nagyon hangos is. De az a hangzás, bekábulsz olyan jó.
Ami még jó benne, hogy elég vastag a jackdugója, tehát lehetetlennek tartom, hogy megtörjön, esztétikailag is szép.
És van beleépítve mp3 lejátszó, be kell rakni memo kártyát és már szólhat is jackdugó nélkül.
És még egy jó fejhallgató volt a Maxell-től 5.000 Ft körül, csak annyi különbséggel, hogy annak nem volt mp3 beépítve.
Szóval nem mindig minden a név és a drágaság.
Elámulok mai napig milyen meglepő dolgok vannak a világba.
Remélem tudtam segíteni és el hiszed nekem ezt az eszméletlen dolgot :)
De ha bemész egy Media Marktba, pl.: Westendbe ott minden kivan rakva és bedugod szépen a telódba aztán próbálgathatod kedvedre.
Remélem megfogadod a tanácsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!