'Gáz', ha egy 16 éves fiú ilyen együttesektől hallgat csak zenéket?
Tehát ezekről az együttesekről lenne szó:
-Big Time Rush
-The Wanted
-Midnight Red
-Maroon 5
-One Direction
-Lawson
-5sta family
A véleményetekre lennék kíváncsi, nem a kritizálódásotokra!!!
Nem abszolút nem gáz. :)
Én az 1D kivételével mindet szeretem. :) (Persze az 1D-vel sincs bajom, csak őket nem hallgatom, ennyi :D).
Az a gáz, aki emiatt téged tart gáznak.
Ha azon a településen laknék, amelyiken te, és nem lenne barátnőd, akkor már lenne, khm. :)
Amúgy én nagy Rusher és Marooner vagyok, tesóm 16 éves fiú, és ráragasztottam ezt a stílust. Szóval hasonlítotok. Fel a fejjel! Nem vagy gáz, sőt, vagány vagy! :D Akik leszülnak ezért elfogultak a saját és a köztudatban menő zenék iránt. Nem is értik a dalszöveget, menjenek már. :D Na ezt jól kibeszéltem ._. Mindenesetre, emelt fővel hallgasd őket, te legalább nem vagy ilyen swag, meg "tucatfiú" :D
Köszönöm Szépen a biztató kommenteket! :)
Igazából már nem is nagyon hallgatok a felsoroltak közül annyira sokat, mint, amikor a kérdést kiírtam.
A Big Time Rush-tól a 24/Seven-t, a The Wanted-tól a We own the night-ot, a Walks like Rihannat-t és néhe az I found you-t szoktam. Ezektől meg egyáltalán nem: Midnight Red, Lawson, 5sta family, One Direction, Maroon 5.
Mostanában inkább a bandák terén a OneRepublic, a Fall Out Boy, a Bastille, a Twin Twin, a Nickelback és az Imagine Dragons vezet. De ezek a bandák mellett szoktam Calvin Harris-t, Ola-t, Pharrel Williams-t, Mr Probz-t, Pitbull-t is hallgatni.
Dehogy gáz!
Azt hallgasd ami neked tetszik, aki pedig beleköt abba, hogy mit hallgatsz azt meg sz*rd le! Semmi köze hozzá! Én is kaptam már kritikákat, de le vannak sz*rva..
Sok féle fajta műfajt kedvelek, de ha mégis ki kellene emelni ezek közül 3-at/4-et amit igazán szeretek akkor ezeket mondanám: black/death metál, deathcore, metalcore. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!