Hol fogjuk hallgatni reggelente a Bumerángot, ha megszűnik a Sláger rádió?
Hát nagyon remélem, hogy valahol igen. Engem mindig feldob reggelente a Bumeráng, megalapozza az aznapi jókedvemet.
Nagyon sajnálom, hogy megszűnik a Sláger, ez az egyetlen rádióadó, amit szeretek hallgatni. Zeneileg is kielégít, már herótom van az olyan adóktól, ahol egész nap csak a mai húdemenő slágerek mennek, R'n'B, stb... Én szeretem a régi valódi zenéket hallgatni...
Az meg külön felháborító, hogy nem más zenei rádiók kapnak helyet, hanem politikai adók! Kit érdekelnek, de komolyan? Aki politikát akar hallgatni, az kapcsolja be a tévét, nézze a Hír Tv-t, az ATV-t, az Echot, olvassa a Népszavát, a Magyar Naracsot, meg a többit.
Nem hiszem el, hogy a politikának még a két leghallgatottabb rádióadót is ki kellett sajátítania magának. Felháborító!
19/L
Hát a Boros-Bocskor páros nyilván nem befolyásolt politikailag. Csak egész véletlenül vannak ott minden MSZP rendezvényen. Nyilván...
Én radiocafe-t hallgatok, de sosem volt benne politika. Illetve a Hajós-Hegyi vezette műsorban hallani politikát, de nem foglalnak állást szerintem egyik oldalon sem. Persze a Hajósról is lehet tudni, hogy SZDSZ fan, de a radiocafe-n garantáltan jó zenék vannak, máshol nem hallható zenék, és nem ismételgetik "óránként" azokat.
lehet leszavazni :P
Sajnos sehol. Nem értem, hogyan születhet ma Magyarországon a mai világban politikai döntés egy ilyen témában?!?!
Lehet, hogy ezeknek a parlamenti bűnözőknek mindegy, de annak a sok ezer embernek, akik reggeltől estig húzzák az igát, hugyért-szarért dolgoztatják őket 3 műszakban kb 75.000 forintért, és ez a műsor megalapozta a jókedvüket, nagyon nem mindegy.
Felháborító!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!