Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol fogjuk hallgatni reggelent...

Hol fogjuk hallgatni reggelente a Bumerángot, ha megszűnik a Sláger rádió?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 17:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
sehol.hál'Istennek..
2009. okt. 26. 17:18
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Sajna megszűnik. :( Nem tudom hol fogjuk hallgatni, de remélem valahol fogjuk...
2009. okt. 28. 13:55
 3/18 anonim ***** válasza:
13%
sehol.és ez így van jól.nagyon uncsi volt már...zenét meg máshol is lehet hallgatni..az a lényeg.
2009. okt. 28. 14:02
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

Hát nagyon remélem, hogy valahol igen. Engem mindig feldob reggelente a Bumeráng, megalapozza az aznapi jókedvemet.

Nagyon sajnálom, hogy megszűnik a Sláger, ez az egyetlen rádióadó, amit szeretek hallgatni. Zeneileg is kielégít, már herótom van az olyan adóktól, ahol egész nap csak a mai húdemenő slágerek mennek, R'n'B, stb... Én szeretem a régi valódi zenéket hallgatni...

Az meg külön felháborító, hogy nem más zenei rádiók kapnak helyet, hanem politikai adók! Kit érdekelnek, de komolyan? Aki politikát akar hallgatni, az kapcsolja be a tévét, nézze a Hír Tv-t, az ATV-t, az Echot, olvassa a Népszavát, a Magyar Naracsot, meg a többit.

Nem hiszem el, hogy a politikának még a két leghallgatottabb rádióadót is ki kellett sajátítania magának. Felháborító!

19/L

2009. okt. 28. 15:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom őket nagyon! Hiányozni fog a reggeli ökörködésük de a sok-sok zene is... Szinte el se hiszem! És a Danubius se marad! FELHÁBORÍTÓ!!! Remélem van valami vész forgatókönyv, mert nélkülük tök üres lesz a rádiós élet!
2009. okt. 28. 17:24
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy a sok magyarságos félnótás, akivel nem lehet semmi másról csak a politikáról, a magyar népről, történelemről, királyságról, Szent Istvánról beszélni elérte amit akart! Most boldogok lehetnek! Én reggel mindig Bumerángot hallgattam munkába menet, sokszor potyogott a könnyem a röhögéstől. Ami jó azt mindig elveszik tőlünk.
2009. okt. 28. 19:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva ez az egész! Itt sajnos nem az számít, hogy mit akarnak az emberek. Ha nincs pár milliárdotok, és nem nyaltok "jó" se**et akkor sajna nincs jogotok!- Tudjátok kicsit most úgy érzem magam mint a birka akit terelnek. Nem akarom a politikailag befolyásolt "kedves, sikeres" embereket hallgatni reggelente! Egyszerűen csak szeretnék nevetni!!!- Kicsit nem lehetnék boldog, csak pár órát naponta? Nem felejthetném el egy kisidőre milyen szánalmas a világ??? Sajnálom nagyon mind két rádiót. És nem tudom hol fogunk Bumit hallgatni... :(
2009. okt. 29. 07:36
 8/18 anonim ***** válasza:
35%

Hát a Boros-Bocskor páros nyilván nem befolyásolt politikailag. Csak egész véletlenül vannak ott minden MSZP rendezvényen. Nyilván...

Én radiocafe-t hallgatok, de sosem volt benne politika. Illetve a Hajós-Hegyi vezette műsorban hallani politikát, de nem foglalnak állást szerintem egyik oldalon sem. Persze a Hajósról is lehet tudni, hogy SZDSZ fan, de a radiocafe-n garantáltan jó zenék vannak, máshol nem hallható zenék, és nem ismételgetik "óránként" azokat.

lehet leszavazni :P

2009. okt. 29. 10:46
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem szavasztalak le!!! :) Mert vállalod a véleményed!!!!
2009. okt. 29. 10:47
 10/18 anonim válasza:
100%

Sajnos sehol. Nem értem, hogyan születhet ma Magyarországon a mai világban politikai döntés egy ilyen témában?!?!

Lehet, hogy ezeknek a parlamenti bűnözőknek mindegy, de annak a sok ezer embernek, akik reggeltől estig húzzák az igát, hugyért-szarért dolgoztatják őket 3 műszakban kb 75.000 forintért, és ez a műsor megalapozta a jókedvüket, nagyon nem mindegy.

Felháborító!!!!

2009. okt. 29. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!