Mi volt a legszarabb zene, amit hallottatok?
11-es válaszoló! Szívemből szóltál!:)
A Legszarabb zene? Lássuk csak...Rengeteg van,szóval inkább előadókat említek.
PSY,Justin Bieber,Nicki Minaj,Rihanna,Macklemore,One Direction...Rengeteg van,de tényleg.
Könnyebb annyit mondanom,minden,ami nem Rock,Metál,Punk!
Bocs,ha egy JB vagy 1D vagy ilyen oolyan rajongót megbántottam.Nem volt szándékom,vagy mégis?:)))
Kedves 13-as válaszoló!
Nagyon szívesen állítok fel neked kész érveket,amik alapján én nem szeretem ezeket. Íme:
Pop zene: Lássuk csak. Nagyon ritkán megszólal benne egy ongora vagy gitár hang.Egyébként pedig effektekkel,gépekkel gyártott műzene,amire ráénekel az úgy nevezett "énekes" és sztár egy szöveget,amit 90%-ban nem ők írnak. A szövegek többsége arról szól,hogy soha ne add fel,így szeretlek úgy szeretlek,nem lehetünk kegymásé stb. Hallottál már olyan pop számot,ami például arról szól,hogy egyszer mindenkiért eljön a halál,hogy ez a rendszer,ami most a világban van,nem okés, és hogy a ami most megy,az valami klasszikus? (a gazdagoknak:klassz,a szegényeknek:kuss)
rapp zene: tuc-tuc zene, amire egy néhol teljesen logikailag törött szöveget mondanak fel(nem énekelnek!!!) a szövegek mondanivalója:minek élek,mindenki utál,mekkora király swag(?!) meg raj vagyok,leszarom a világot,mert most csak a drog meg a többi érdekel. Erről ennyit.
dubstep/techno,avagy a mosógép zene.Na már most,mi értelme egy olyan zenének,amit az ember még csak énekelni sem tud? Másrészt,semmi mondanivalója nincs.
A zene azért jó,mert amit az ember nem tud szavakba önteni,azt hangszereken eljátssza.
Bocsánat,ha félreérthető volt,amit írtam,mert nem egészen szar minden zene,ami nem Rock,Metál és Punk,mert én igazán tisztelem a nép- és komolyzenét is,mert annak van zenei értéke,ellentétben a fent említettekkel. De látom,hogy valaki mindjárt kiszúrja ezt,és rögtön a másik nyakának ugrik.:)
Szóval kinek pap,kinek a papné,én inkább maradok a Punknál!^^
Üdv mindenkinek,12-es voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!